Τίτλοι τέλους για Windows 2000 και XP
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Τίτλοι τέλους για Windows 2000 και XP
Τέλος στις αναβαθμίσεις και την τεχνική υποστήριξη των 2 λειτουργικών συστημάτων από την Microsoft
http://www.newsbeast.gr/technology/arth ... postirixi/
Φιλικά Γιώργος
http://www.newsbeast.gr/technology/arth ... postirixi/
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: Τίτλοι τέλους για Windows 2000 και XP
Αυτα τα Vista που μου εκαψαν την ζωη επρεπε να καταργησουν
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
έλα ντε! Τα XP και το W2k μια χαρά ήταν, αλλά η Μ θέλει να στρέψει όσους περισσότερους ΗΥ μπορεί στα 7, τα οποία δεν είναι τόσο χάλια όσο τα vista, αλλά έχουν τα προβλήματα τους, π.χ. το search και τα libraries που δουλεύουν όπως θέλουν, κλπ.stavros_ch έγραψε:Αυτα τα Vista που μου εκαψαν την ζωη επρεπε να καταργησουν
- markosgr28
- moderator
μου ασκεί μια πολύ μεγάλη γοητεία και έχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις, αλλά ακόμα η διαχείριση ενός τέτοιου λειτουργικού δεν είναι εύκολη και πολλά προφανή στα win είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό. Επίσης, κάποια λογισμικά εργαλεία δεν υπάρχουν για linux, όπως εργαλεία CAD, τα οποία χρησιμοποιώ ή παιχνίδια, τα οποία επίσης χρησιμοποιώ . Για εφαρμογές γραφείου και internet είναι κορυφαία λύση πιστεύω και η ιδέα μου αρέσει πολύ, αλλά υπάρχουν ακόμα προβλήματα ασυμβατότητας με τον περισσότερο κόσμο, δυστυχώς.dimRHO έγραψε:βάλτε τίτλους τέλους για πάντα στα windows και ελάτε στην ελευθερία του ανοιχτού λογισμικού
- Georges
Το βασικό μου πρόβλημα είναι αν θα συγχρονίζει το κινητό μου τηλέφωνο απροβλημάτιστα με linux...έχω μέσα πάνω από 700 τηλέφωνα.
Χώρια οτι πλέον τις αναβαθμίσεις η εταιρείες της δίνουν ελεύθερα για κατέβασμα...αλλά και cooked rom να θέλω να βάλω, θα μπορώ??
Αυτά με φοβίζουν...κατα τα άλλα μέσα είμαι μιας και δεν χρησιμοποιώ εξειδικευμένα προγράμματα.
Τα VISTA έπρεπε να λέγονται ΣΒΗΣΤΑ!!! Τα 7έχουν δρόμο ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το χάλι των vista.
Φιλικά Γιώργος
Χώρια οτι πλέον τις αναβαθμίσεις η εταιρείες της δίνουν ελεύθερα για κατέβασμα...αλλά και cooked rom να θέλω να βάλω, θα μπορώ??
Αυτά με φοβίζουν...κατα τα άλλα μέσα είμαι μιας και δεν χρησιμοποιώ εξειδικευμένα προγράμματα.
Τα VISTA έπρεπε να λέγονται ΣΒΗΣΤΑ!!! Τα 7έχουν δρόμο ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το χάλι των vista.
Φιλικά Γιώργος
- markosgr28
- moderator
Σωστό και αυτό, ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω.Georges έγραψε:Το βασικό μου πρόβλημα είναι αν θα συγχρονίζει το κινητό μου τηλέφωνο απροβλημάτιστα με linux...
Συμφωνώ και για τα 2.Georges έγραψε:Τα VISTA έπρεπε να λέγονται ΣΒΗΣΤΑ!!! Τα 7έχουν δρόμο ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το χάλι των vista.
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
τι δοκίμασες τελευταία? γιατί μπορώ να σου προτίνω κάποιες εκδώσεις πολύ πιο εύχρηστες από οποιοδήποτε παράθυρο.markosgr28 έγραψε:μου ασκεί μια πολύ μεγάλη γοητεία και έχω δοκιμάσει αρκετές εκδόσεις, αλλά ακόμα η διαχείριση ενός τέτοιου λειτουργικού δεν είναι εύκολη και πολλά προφανή στα win είναι αρκετά δύσκολα σε αυτό. Επίσης, κάποια λογισμικά εργαλεία δεν υπάρχουν για linux, όπως εργαλεία CAD, τα οποία χρησιμοποιώ ή παιχνίδια, τα οποία επίσης χρησιμοποιώ . Για εφαρμογές γραφείου και internet είναι κορυφαία λύση πιστεύω και η ιδέα μου αρέσει πολύ, αλλά υπάρχουν ακόμα προβλήματα ασυμβατότητας με τον περισσότερο κόσμο, δυστυχώς.dimRHO έγραψε:βάλτε τίτλους τέλους για πάντα στα windows και ελάτε στην ελευθερία του ανοιχτού λογισμικού
το Autocad απ'όσο έχω διαβάσει δουλεύει, δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος. Το Photoshop πάντως και το MS Office δουλεύουν μια χαρά, τα έχω δει με τα μάτια μου στον υπολογιστή ενός φίλου.
αν το ποσοστό χρηστών αυξηθεί θα είναι αναγκασμένες οι εταιρίες να βγάζουν τα κλειστά τους προγράμματα και για πλατφόρμα GNU/Linux. οπότε μετά όλα τα παιχνίδια θα τρέχουν, ήδη τα περισσότερα που δουλεύουν σε DirectX παίζουν με WINE.
- dimRHO
- Has thanked: 129 times
- Been thanked: 368 times
υπάρχουν κινητά με linuxmarkosgr28 έγραψε:Σωστό και αυτό, ξέχασα να το αναφέρω παραπάνω.Georges έγραψε:Το βασικό μου πρόβλημα είναι αν θα συγχρονίζει το κινητό μου τηλέφωνο απροβλημάτιστα με linux...
Συμφωνώ και για τα 2.Georges έγραψε:Τα VISTA έπρεπε να λέγονται ΣΒΗΣΤΑ!!! Τα 7έχουν δόμο ακόμη, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν το χάλι των vista.
- Georges
Πολύ περιορισμένες επιλογές από 2 εταιρείες όλες κι όλες αν δεν κάνω λάθος...dimRHO έγραψε: υπάρχουν κινητά με linux
Φιλικά Γιώργος