ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ....Ε-ΒΑΥ ....PAYPAL....

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
Άβαταρ μέλους
ACIDBLACK
Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Re: ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ....Ε-ΒΑΥ ....PAYPAL....

Δημοσίευση από ACIDBLACK »

αντε να σας βαλω λιγο στα εμπορικα να παρετε ματι ....εχουμε λοιπον ενα εργοστασιο που φταχνει "κατι" το εργοστασιο πουλαει αυτο το "κατι " στην εμπορικη εταιρια του ομιλου η εμπορικη εταιρια του ομιλου πρωωθει αυτο το κατι στο υποκαταστημα της στη ταδε χωρα χρεωνοντας την αναλογα και αυτο το "κατι" πουλιεται ολη αυτη η εμπορικη συνναλαγη καταγραφετε....την επομενη χρονια το υποκαταστημα λογω διαφημισεων εμπορικης πολιτικης τασης της αγορας και και και ....στοχοποιειται να πουλησει τρια κατι και για να του δωσουν και λιγο κουραγιο του δινου και μια εξτρα εκπτωση...ο μαγκας πωλητης πουλαει τα κατι αμεσα παραγγελνει τα διπλα και ζηταει μεγαλυτερη εκπτωση ...και η ιστορια συνεχιζεται αλλεπαλληλες
φορες μεχρι που οι πωλησεις κολλανε ..και δεν ανεβαινουν αλλα και οι εκπτωσεις ειναι στου διαολου τον πατερα το εργοστασιο πιεζει και ο πωλητης πρεπει να κινηθει γρηγορα γιατι θα χασει τα προνομια .....τοτε σιωπηρα και κατω απο τον παγκο πουλαει σε αλλες χωρες με την υψηλοτατη εκπτωση που εχει φτηνοτερα απο οτι η εταιρια ......η εταιρια σιωπηρα το αποδεχεται γιατι ο πωλητης της κανει καλυτερη δουλεια απο αυτην και τα νουμερα τρεχουν ....συμβαινει παντου ....προχτες μου εφεραν στο γραφειο προιον που πουλαει η εταιρια μου σε απομιμηση .....και μιλαμε για μπισκοτα !!!!
καλο σας βραδυ .....αρα μη παραξευνευτειτε αν καποια στιγμη το ακριβο και με περγαμηνες και χαρτες ρολοι σας μιλησει κινεζικα η καντονεζικα .....απλως απο κει τραβα η σκουφια του!
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
VIWOW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από VIWOW »

Αγαπητέ Acid

1ον μη γίνεσαι κακός με αυτούς που έχουν ένα ρολόι αξίας, λέγοντας ότι είναι κινέζικο.
Δεν ισχύει για καμία μεγάλη εταιρεία.

2ον Ωραία η ιστορία με τα μπισκότα, αλλά τα ρολόγια (και ιδίως τα μηχανικά) δεν είναι μπισκότα. Δεν υπαρχουν μεγαλύτερες αυξήσεις για τους αντιπροσώπους που πάνε καλά, εκτός αν εννοείς -2%. Γι αυτούς που πάνε καλά, είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή του εργοστασίου στη διαφήμιση, άντε και καμμία βοήθεια για να μπει ο αντιπρόσωπος σε κάποια τοπική έκθεση.

Τίποτα άλλο Μπορεί να υπάρξει απλά μια διαφορετική πολιτική χονδρικής και ταχύτητας πληρωμής ενός μοντέλου που κάνει 1.000.000 ευρώ, από αυτά που κανουν 2.000, στην ίδια εταιρεία. Μη φανταστείς ομως τρελλές διαφορές. Μιλάμε για μικρά νούμερα, που γίνονται μεγάλα, λόγω ποσού.

Φιλικά

Κωστής
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40225 times
Been thanked: 8742 times

Δημοσίευση από Megalos »

Κωστη εμενα μου αρεσε η ιστορια του Acid...
δεν νομιζω οτι εννοουσε οτι ειναι κινεζικο το ρολοι αξιας καποιου αλλα οτι πιθανον να ηρθε απο Κινα ξεκινωντας ομως απο Ελβετια ..ετσι Ιδομενεα ?
Τελος η ολη τοποθετηση νομιζω ισχυει.. οταν πουλας σου ζητουν και αλλο και αλλο και μετα φρακαρεις και τοτε προσπαθεις ποικολοτροπως οπως ανεφερε
ο Ιδομενεας πιθανον...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
ACIDBLACK
Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ACIDBLACK »

......ενα ελβετικο ρολοι συναρμολογειται βαση νομου στην Ελβετια με ανταλλακτικα κατα 60 % ελβετικα και 40% απο που αλλου επιλεξει το εργοστασιο
και μετα αποστελλεται στο hong kong...και απο εκει στην κυπρο ......δεν μου ακουγεται καθολου δυσκολο.....
και οταν μιλαμε για εκπτωσεις .....μην ξεχνας αγαπητε κωστη σε ποιον μιλας ......δηλαδη του κανουν εκπτωση επι του τζιρου το διαφημιστικο κομματι
που αντιστοιχει 2% επιτ ου τζιρου ......ασ πουμε λοιπον οτι του κανουν 10 billboards και 12 ολοσελιδες καταχωρησεις συν 2 χορηγιες στην ομαδα kricket σε αθλητες της ιππασιας?....
ας πουμε οτι ολα αυτα κοστιζουν 250000$.....ειναι λοιπον ενα ποσο που αναλαμβανουν απο το budget του υποκαταστηματος ........και το υποκαταστημα μπορει να κανει τα εξης .....
να συνεχιζει να πουλαει οσα πουλαει ......και να ελπισει οτι μπορει να πουλησει περισσοτερα ....και να παρει μεγαλυτερο budget .....και επειδη τα ρολογια σε αντιθεση με τα μπισκοτα ζουν μερικα χρονια και αμα παρεις ενα ρολοι την αλλη μερα δεν παιρνεις αλλο ενα ......ψαχνεις και βρισκεις αγοραστες ....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
VIWOW
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από VIWOW »

Όσες φορές έχετε αρχίσει τις φαντασιώσεις και τα αυθαίρετα συμπεράσματα, έτσι χωρίς λόγο,

δεν βρήκαμε άκρη και πελαγοδρομήσαμε επί μακρόν...

Τώρα του ενός (Μεγάλου) του αρέσει η ιστορία με τα μπισκότα (και γι αυτό πρέπει να ισχύει με τα μπισκότα, ότι και με τα τουρμπιγιόν)

Και του ετέρου (Ασιντ) του είναι απολύτως σαφές ότι κάθε εργοστάσιο, στέλνει τα ρολόγια στην άλλη άκρη της γης και μετά τα φέρνει πίσω. Έτσι για να είναι κοσμογυρισμένα και για να κάνει τζίρο στα courrier...

Κανείς από τους δύο δεν διάβασε ότι οι εταιρείες στην Κίνα Χονγκ Κονγκ, κλπ, έχουν θυγατρικές και δεν γίνεται να παίζουν "τσιγκολελέτα" με τα προιόντα τους;

Και βέβαια το κάθε κράτος έχει και μια δυναμική.

Δεν φαντάζονται ότι η Ελλάδα θα πάει πιο καλά από την Κίνα. Και δεν ζητούν από τον έλληνα αντιπρόσωπο να κάνει τα νούμερα του Κινέζου.

Και η ελάχιστη διαφορά στη έκπτωση δεν είναι στον Έλληνα αν πουλησει όσο ο Κινέζος.

Είναι μεταξύ Έλληνα και Κινέζου και αυτό λόγω μεγαλύτερης παραγγελίας, που ρίχνει κάποια κόστη..

Εγώ δεν είμαι οπαδός της άνευ λόγου καχυποψίας.

Έχω ξαναπεί ότι το ρολόι δεν είναι υποχρεωτικό ούτε είδος πρώτης αναγκης. Σε όποιον δεν αρέσει, είναι γραφικό να γκρινιάζει.

Αν δεν σου αρέσει πως γίνεται το ελβετικό ρολόι και πόσο γνήσιο και άξιόλογο είναι, γιατί ασχολείσαι; Δεν είναι το εθνικό σύστυμα υγείας, ώστε να μας πεις ότι σου πέφτει λόγος...

Αν βρίσκεις ότι οι ελβετικές εταιρείες ρολογιών σε κοραιδεύουν, μακριά...

Μήπως όμως θα έπρεπε να σκεφτείς το πόσο σίγουρος είσαι Acid για την προέλευση των ρολογιών που αναφέρεις από τον τρόπο που υποστηρίζεις ότι πρέπει να τα προμηθεύεται κανείς για να μην "πιαστεί κορόιδο";

ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΡΟΛΟΓΙΑ, ΛΕΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ;

Η αναφέρεσαι στα ρολόγια που αγοράζουν κάποιοι, προσπαθώντας να βρουν όσο το δυνατόν μικρότερη τιμή, με ανορθόδοξους τρόπους;

Λες ο Sylvain Golay να χάραξε την υπογραφή του στο Reverso μου, μετά να το έστειλε το εργοστάσιο στην Κίνα, από εκεί στην Αθήνα και σε μένα; Ή μήπως μιλάς για τα ρολόγια του ιντερνετ;

Γιατι αυτά είναι που μιλούν και κινέζικα και γερμανικά και αφρικάνικα

Αλλά αυτά τα υποστηρίζεις εσύ. Όχι εγώ...

Το Daytona απο το ιντερνετ και το μαγαζί που δουλεύει με την παράλληλη, ή αυτό που αγοράζεις στο κεντρικό επίσημο μαγαζί, είναι αυτό που μιλάει κινέζικα;

Φιλικά

Κωστής
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Παιδια γνωριζει καποιος αυτο το site;
Ξερετε αν ειναι αξιοπιστο;

http://www.creationwatches.com/
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

stavros_ch έγραψε:Παιδια γνωριζει καποιος αυτο το site;
Ξερετε αν ειναι αξιοπιστο;

http://www.creationwatches.com/
Από ότι έχω ακούσει είναι μια χαρά...πρόσεχε το τελωνείο μόνο ;)

Φιλικά Γιώργος

Υ.Γ. τι έβαλες στο μάτι?? :rose
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Φιλε δεν ειναι για 'μενα..
Απλα ο ξαδερφος μου θελει να παρει ενα SKX και με ρωτησε.
Αλλα εχει πολυ καλες τιμες. Λες να κανω καμια ομαδικη με το ξαδερφο; :-)
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

από τιμές νορμάλ είναι και ίσως και λίγο ακριβός σε μερικά μοντέλα...για ψάξτο λίγο καλύτερα...ειδικά για SKX ;)

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

εγώ πάντως λέω Lee και ξερό ψωμί............
Απάντηση