Δημήτρη καλορίζικο..μια χαρά...τον αναβάθμισες τον μπαμπά
Εμένα δυστυχώς δεν το αποχωρίζεται το Ω του με τίποτα...ίσως τον ψήσω για κανα τερατάκι για την θάλασσα έστω..
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Georges έγραψε:
Εμένα δυστυχώς δεν το αποχωρίζεται το Ω του με τίποτα...
Φιλικά Γιώργος
Και πολυ καλα κανει...
ναι..είναι μοντέλο του 1978..το είχε πάρει τότε καινούργιο..δυστυχώς δεν ήξερε οτι τα αυτ΄ποματα ρολόγια θέλουν service..To πρώτο service το ρολόί το έκανε το 2008..μετά από 30 χρόνια μέχρι τότε δούλευε αδιάκοπα και ασταμάτητα κρατώντας χρόνους cosc αφού ποτέ δεν το διόρθωνε...
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. για την ιστορία, το μοντέλο είναι Omega geneve με ημερομηνία
Georges έγραψε:
Φιλικά Γιώργος
Και πολυ καλα κανει...
ναι..είναι μοντέλο του 1978..το είχε πάρει τότε καινούργιο..δυστυχώς δεν ήξερε οτι τα αυτ΄ποματα ρολόγια θέλουν service..To πρώτο service το ρολόί το έκανε το 2008..μετά από 30 χρόνια μέχρι τότε δούλευε αδιάκοπα και ασταμάτητα κρατώντας χρόνους cosc αφού ποτέ δεν το διόρθωνε...
Φιλικά Γιώργος
μπραβο του μπαμπα Γιωργο... για κανε κατι και ποσταρε μας το
Georges έγραψε:
Φιλικά Γιώργος
Και πολυ καλα κανει...
Φιλικά Γιώργος
μπραβο του μπαμπα Γιωργο... για κανε κατι και ποσταρε μας το
Θα κοιτάξω να του το πάρω για λίγο να βγάλω καμιά φωτό...μάλλον μέσα στο ΣΚ αν δεν φύγω.
Φιλικά Γιώργος