CASIO & G-SHOCK
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: CASIO & G-SHOCK
Αν θέλεις γράψε το κατάστημα που το είδες. Ή μάλλον για να γίνει πιο σωστά στείλε π.μ..
Δε θα σου χαλάσω την αγορά αλλά μια βόλτα θα τη κάνω που θα τη κάνω, ας ξεκινήσω τουλάχιστον από κάποιο κατάστημα που να έχει περίπου αυτό που ψάχνω.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
-
Οι επιλογές από μια έχουν γίνει δυο.snapper έγραψε:Φιλε Tazio... κανα νεο απο τη γυρα για G' εχουμε... ...
Tο GW 9000 (mudking) η πρώτη επιλογή, που ήταν και η μοναδική μέχρι πριν λίγες ημέρες και ένας από τους λόγους ήταν ότι αποσύρεται. Έχει αποκτήσει ανταγωνιστή το GLX-5600 το οποίο όσο το βλέπω κερδίζει διαρκώς έδαφος.
Είναι δυο διαφορετικοί τύποι και ο καθένας έχει τα δικά του υπέρ και κατά, στο χέρι μου κάθονται καλά και τα δυο, οι λειτουργίες τους πολύ κοντινές και γενικά η επιλογή δύσκολη.
Άλλες εποχές η επιλογή πιθανόν να ήταν και τα δυο, αλλά τώρα ... .
Δε ξαναμπαίνω σε αυτό το θέμα μέχρι να αγοράσω. Ο λόγος είναι ότι πάνω που κάπου αρχίζω να πιστεύω πως ξέρω τι θέλω, βάζει και ο giorgos mg το g-lide και με ξαναστέλνει.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
-
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
ευχαριστω..tazio έγραψε:
Δε ξαναμπαίνω σε αυτό το θέμα μέχρι να αγοράσω. Ο λόγος είναι ότι πάνω που κάπου αρχίζω να πιστεύω πως ξέρω τι θέλω, βάζει και ο giorgos mg το g-lide και με ξαναστέλνει.
ειναι το καινουργιο...
atomic-solar...