Οσον αφορα τις γραντζουνιες στην κασα-μπρασελε,ολα τα ατσαλινα πανω κατω τα ιδια ειναι,εκτος κι αν εχουν υποστει καποια ειδικη επεξεργασια επισκληρινσης(πχ οπως κανει σε καποια μοντελα της η Sinn,Damasko,Seiko,Citizen κτλ)joman έγραψε: Να το θέσω αλλιώς
Εγώ στη δουλειά μου, χρησιμοποιώ πολύ κλειδιά(γερμανοπολύγωνα), και πολλές φορές το χέρι, και κατ επέκταση το ρολόι, χτυπάει στα μέταλλα της μηχανής που χειρίζομαι.
Υπάρχει επίσης αρκετή σκόνη χαρτονιού, μιας και αυτό κάνει η μηχανή, να κόβει χαρτόνια.
Αυτό που με ικανοποίησε πολύ, είναι η αναφορά σου στη χειροκίνητο κούρδισμα της μηχανής, και την αυξημένη αντοχή που συνεπάγεται αυτό, στα τυχών χτυπήματα.
Αυτό είναι που με ανησυχεί, όπως επίσης και οι γρατσουνιές στο κρύσταλλο, αφού του φεγγαρωτό, νομίζω δεν έχει ζαφείρι.
Το moonwatch εχει ακρυλικο κρυσταλλο.Ειναι ευκολο να γρατζουνιστει,αλλα επισης ευκολα ξαναγυαλιζεται(με αλοιφες) και σε περιπτωση που χρειαστει αντικατασταση ειναι παμφθηνο(ο αντιπροσωπος που ειχα αγορασει το δικο μου μου ειχε πει τοτε κοστος 30Ε για το τζαμακι)
Υπαρχει και σε εκδοση με ζαφειρι κρυσταλλο,αλλα αυτο δεν ειναι το moonwatch.