Το Mundial 2010 ποιος θα το παρει?

για να χαλαρωνουμε
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GeorgeD
Has thanked: 0
Been thanked: 10 times

Re: Το Mundial 2010 ποιος θα το παρει?

Δημοσίευση από GeorgeD »

έχεις δίκιο Δημήτρη...γι'αυτό και τώρα διαβάζεις διθυράμβους για το κατόρθωμα να νικησουμε μια ομάδα που έπαιζε από το 33' με 10 παίκτες
είμαι σίγουρος ότι τώρα το 85% των Ελλήνων θα παιξει στο στοίχημα ότι θα κερδίσουμε την Αργεντινή. ξαφνικά γίναμε ομαδάρα τρομάρα μας
Άβαταρ μέλους
Koubilaihan
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Koubilaihan »

Δεν παίζω ποτέ στοίχημα κόντρα την ομάδα που υποστηρίζω και ας πιστεύω ότι θα χάσει. Χρυσός κανόνας.
Και εγώ χθες ήμουν σίγουρος για την ήττα. Που να μαντέψεις ότι θα παίζεις 60 λεπτά με παίκτη παραπάνω.
Αλλά στοίχημα δεν έπαιξα. Δηλαδή να βλέπω το παιχνίδι και να παρακαλάω να χάσει η Ελλάδα για να κερδίσω 50-100 ευρω;
Αυτό είναι κατάντια.
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
Άβαταρ μέλους
GeorgeD
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από GeorgeD »

κοιτα δεν παίζω στοίχημα οπότε....δύο φορές μόνο έχω παίξει, το ελλάδα-τσεχία το 04 και δύο παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής τώρα στο μουντιαλ.
από την άλλη όμως δεν μπορώ να διαφωνισω και με την λογική συγγενή μου ο οποίος πάντα παίζει στοίχημα ενάντια στην ομάδα που υποστηρίζει (είτε το σύλλογο είτε την εθνική) ο οποίος λέει ότι αν είναι να χάσει η ομάδα μου, τουλάχιστον θα κερδίσω στο στοίχημα. έτσι θα μετριαστεί το κακό....είναι αυτό που λένε οι οικονομολόγοι hedging
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Εγω παιζω στοιχημα..
Και με την Κορεα επαιξα την Ελλαδα να νικησει..
Και χτες.. Δεν μου παει καρδια να βαλω τον αντιπαλο.
Η ομαδα εχει πολλα λαθη, συμφωνω απολυτα με το Θοδωρη-Koubilaihan.
Eγω ομως την πιστευω, και ελπιζω στην προκριση..
tazio
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από tazio »

eisenberg έγραψε:Καλα παιδες,μην τρελαινομαστε...ας μην εβγαινε με κοκκινη ο Νιγιριανος κι ακομη γκολ θα μετραγαμε!...
Πιθανόν, αλλά το ίδιο πιθανόν είναι να μη γινόταν αυτό.
eisenberg έγραψε:... Στο ποδοσφαιρο παιζουν πολυ μεγαλο ρολο τετοιες συγκυριες,δεν γιναμε ξαφνικα ομαδαρα ;)
Ομαδάρα σαφώς δε γίναμε, ίσως και να μην υπήρξε ποτέ (δεμένη ομάδα υπήρξε όμως και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα).
Αλλά από το πρώτο παιχνίδι και τη παρέα έντεκα τύπων που μπήκαν μέσα για την εμπειρία μέχρι την ομάδα του παιχνιδιού με τη Νιγηρία και την προσπάθεια που κατέβαλε η βελτίωση ξεπερνά το 100%.

Όσο και να μη το θέλουμε, η δική μας εθνική ομάδα βοήθησε κατά 50% (το άλλο 50% ήταν ο αντίπαλος έστω και με τα λάθη του τα οποία ΚΑΙ αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι όσο και αν δεν αρέσει) στο να γίνει ένα παιχνίδι από τα καλύτερα που είχαν γίνει μέχρι εκείνη την ώρα και σαφώς για το καλύτερο δεύτερο ημίχρονο μέχρι εκείνη την ώρα του τουρνουά.

Στο επόμενο παιχνίδι ας γίνει ότι θέλει.
Η σύγκριση με το προηγούμενο μουντιάλ που είχε συμμετάσχει η εθνική λέει ότι.
Τότε έχασε/απέτυχε παταγωδώς, σήμερα έχει σκοράρει, έχει πάρει βαθμούς (εκτός αν δεν ήταν αυτοί οι στόχοι της και όλος ο κόσμος θεωρεί ότι πήγε με στόχο το κύπελλο) και τουλάχιστον η βελτίωση σε σχέση με τότε είναι τουλάχιστον εξαιρετική.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

Η Ελλάδα με την Νιγηρία έπαιξε καλή μπάλα. Είχε πάθος, έτρεξε, πρεσάρισε και τελικά νίκησε. Αν είχαμε παίξει έτσι και με την Κορέα νομίζω οτι τώρα θα είχαμε προκριθεί. Τώρα το οτι η Νιγηρία έπαιζε με δέκα παίχτες τα ακούω βερεσέ...ας πρόσεχαν.
Με την Αργεντινή νομίζω οτι δεν έχουμε πολλές ελπίδες αλλά μπάλα είναι και γυρίζει.Αν παίξουν με το ίδιο πάθος όπως έπαιξαν με την Νιγηρία ακόμα και 4 γκολ να φάμε εγώ θα την χειροκροτήσω την ομάδα.
Στοίχημα δεν παίζω μιας και δεν τζογάρω πλην της πρωτοχρονιάς που είναι έθιμο η αγορά κρατικού λαχείου.

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Εμενα παντως δεν μου το βγαζετε απο το μυαλο οτι ο Ρεχαγκελ καποιο εγκεφαλικο-κλινικα σιωπηλο- πρεπει να χει περασει ο ανθρωπος,αλλιως μερικες επιλογες και κατι κολληματα που εχει δεν εξηγουνται με την κοινη λογικη.Ειναι και καποιας ηλικιας ο χερ Οτο!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
tazio
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από tazio »

Ότι έχει τα κολλήματα του θεωρώ ότι δε το αμφισβητεί σχεδόν κανείς, αλλά είχε και τη τύχη με το μέρος του έτσι ώστε αυτά τα κολλήματα να μη στοιχίζουν ή έστω να μη φαίνονται τόσο πολύ. Στο παιχνίδι με τη Ν. Κορέα η τύχη μάλλον είχε αλλού να πάει και δε τον προστάτευσε.
Τουλάχιστον κατάλαβε τα λάθη που έκανε στο πρώτο παιχνίδι με τις κολλημένες επιλογές του και στο δεύτερο παιχνίδι τα διόρθωσε.

Για να το δούμε και από τη πλευρά που πρέπει, δηλαδή την εύθυμη όπως πρέπει να βλέπουμε όλα τα δευτερεύοντα στη ζωή μας.
Ευτυχώς που φάγαμε τα 2 από τη Ν. Κορέα. Σκεφτήκατε να είχε πάρει Χ και να μην έκανε τις αλλαγές που έκανε τις αλλαγές που έκανε στο δεύτερο παιχνίδι. Ακόμα θα τρώγαμε ξύλο από τους Νιγηριανούς.

Για να μη βλέπουμε μόνο τα δικά μας χάλια.
Η Γαλλία επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής γιατί δεν έπρεπε να είναι στο μουντιάλ (τουλάχιστον η δική μας εθνική δε πήγε με τον τρόπο που πήγε αυτή).
Η Αγγλία ακόμα μια φορά τα ίδια. Δεν έχει κάνει νίκη (τουλάχιστον η δική μας έχει κάνει μια) δεν παίζει καλά για τα δεδομένα που μας ζάλισαν τόσο καιρό ότι έχει (προσωπικά έχω βαρεθεί να ακούω πριν από μεγάλη διοργάνωση ότι η Αγγλία θα θα θα ... ) και αν δε προσέξει μπορεί να χαιρετήσει νωρίς τη διοργάνωση.
Δηλαδή η δική μας εθνική ομάδα μέχρι στιγμής έχει τα καταφέρει καλύτερα και έστω ότι δε συνεχίζει στους 16 η Ελλάδα και μέσα στη στεναχώρια μας το θεωρήσουμε αποτυχία. Αν δε συνεχίσει η Αγγλία ή η Γαλλία θα πρέπει αναλογικά να είναι η αποτυχία, της αποτυχίας, ω αποτυχία.

Κατάφερε η εθνική μας να πάει σε μια διοργάνωση που δεν κατάφεραν ομάδες όπως π.χ. η Ρωσία, η Ουκρανία (εδώ φταίμε εμείς lol ) για να μείνω μόνο στην Ευρωπαϊκή γειτονία μας. Τα πάει, τηρουμένων των αναλογιών και των στόχων, καλά έως πάρα πολύ καλά και αντί να κοιτάξουμε τι καταφέραμε κοιτάμε τι δε καταφέραμε.

Υ.Γ. Εννοείται πως όλα αυτά δε τα γράφω για να τη πω στον eisenberg. Ίσως είναι μια αντίδραση προς όλους όσους δε βλέπουμε και τα θετικά αλλά μόνο τα αρνητικά.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40286 times
Been thanked: 8760 times

Δημοσίευση από Megalos »

αγαπητε tazio συμφωνω απολυτα με ολα τα γραφομενα σου ... ετσι ειναι ... Ρωσια απουσα ...Αγγλια χωρις νικη.... Γερμανια με ηττα ... Ισπανια τα ιδια ...
ε καλα πηγαμε μεχρι τωρα ..... απλως το παιξιμο και οχι η ηττα απο την Κορεα ηταν που στενοχωρησαν πιστευω ...
αντε να προκριθουμε τωρα παιδες :zoro:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Πολυ σωστος ο tazio. :sh:
Απάντηση