Με ποια κριτήρια αγοράζετε ένα ρολόι;
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Με ποια κριτήρια αγοράζετε ένα ρολόι;
Έχω αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να ξανααγοράσω καινούργιο ρολόι, εκτός αν κερδίσω το τζόκερ οπότε και δεν θα με νοιάζει.
Βρίσκεις ωραιότατες ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα και δεν πληρώνεις το καπέλο των εμπόρων.
(φυσικά εξαιρούνται seiko, g-shock και λοιπά αγαπημένα του Μπέη)
Βρίσκεις ωραιότατες ευκαιρίες σε μεταχειρισμένα και δεν πληρώνεις το καπέλο των εμπόρων.
(φυσικά εξαιρούνται seiko, g-shock και λοιπά αγαπημένα του Μπέη)
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
- Stardrive
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Διαφορετικά κριτήρια=διαφορετικοί άνθρωποι="διαφορετικά" ρολόγια=διαφορετική προσέγγιση= διαφορετική αγάπη και άλλα... για το ρολόι=για αυτό είμαστε εδώ
@ stefmac αναταποδίδω
@ stefmac αναταποδίδω
Time is always present ticking or not
Η ευρυμάθεια δεν σε κάνει απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο.
Η ευρυμάθεια δεν σε κάνει απαραίτητα καλύτερο άνθρωπο.
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Πολυ σωστος!!!Stardrive έγραψε:Διαφορετικά κριτήρια=διαφορετικοί άνθρωποι="διαφορετικά" ρολόγια=διαφορετική προσέγγιση= διαφορετική αγάπη και άλλα... για το ρολόι=για αυτό είμαστε εδώ
Ο λόγος που θέλησα να ανοίξω αυτό το θέμα είναι αυτά που πολύ σωστά αναφέρεις.Stardrive έγραψε:Διαφορετικά κριτήρια=διαφορετικοί άνθρωποι="διαφορετικά" ρολόγια=διαφορετική προσέγγιση= διαφορετική αγάπη και άλλα... για το ρολόι=για αυτό είμαστε εδώ
...
Τα δικά μου κριτήρια είναι, πρώτα η εμφάνιση φυσικά σε συνδυασμό με το να ταιριάζει στο χέρι μου.
Αδιαφορώ αν είναι μηχανικό ή όχι, στα χρονόμετρα ειδικά προτιμώ τα quartz τα οποία δεν μου αρέσει να είναι με ψηφιακή οθόνη αλλά με παλιομοδίτικους δείκτες.
Η πρώτη μου ματιά είναι προς άπω ανατολή, Ιαπωνία, και συνήθως αρκεί.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!
1.Να μου αρέσει
2.Αυτόματο και γενικότερα με ενδιαφέρει ο μηχανισμός.
3.Να έχει και κάποια μεταπωλητική αξία (αποφεύγω τα κόκαλα)
4.Γενικά δεν έχω κολλήματα με εταιρείες
Τρώω κάποια κολλήματα κατά καιρούς με συγκεκριμένα ρολόγια αλλά προσπαθώ να είμαι εγκρατής π.χ. αυτή την περίοδο έχω ένα ψιλοκόλλημα με το Jaeger Lecoultre
Master compressor diving chrono gmt Navy Seals (και δεν το έχω δοκιμάσει καν).
2.Αυτόματο και γενικότερα με ενδιαφέρει ο μηχανισμός.
3.Να έχει και κάποια μεταπωλητική αξία (αποφεύγω τα κόκαλα)
4.Γενικά δεν έχω κολλήματα με εταιρείες
Τρώω κάποια κολλήματα κατά καιρούς με συγκεκριμένα ρολόγια αλλά προσπαθώ να είμαι εγκρατής π.χ. αυτή την περίοδο έχω ένα ψιλοκόλλημα με το Jaeger Lecoultre
Master compressor diving chrono gmt Navy Seals (και δεν το έχω δοκιμάσει καν).
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8742 times
Θοδωρε πολυ ενδιαφερουσα η αποψη περι μεταχερισμενου ... ειναι κατι που δεν εχει συνηθως αναφερθει...
Βασιλη σωφοτατος ως συνηθως φιλε
jtheogr φιλε ωραιοτατη επιλογη εχεις στοχευσει ... ευχομαι να την πραγματοποιησεις και
να μας ενημερωσεις για το αποκτημα σου οταν γινει ...
Βασιλη σωφοτατος ως συνηθως φιλε
jtheogr φιλε ωραιοτατη επιλογη εχεις στοχευσει ... ευχομαι να την πραγματοποιησεις και
να μας ενημερωσεις για το αποκτημα σου οταν γινει ...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Πλεον,για να επιλεξω ενα ρολοι ,αρκει να μου αρεσει .
Ψηφιακα ,η,αυτοματα -μηχανικα μου φαινονται το ιδιο,οσον αφορα την τιμη φτηνο ,η, ακριβο ειναι θεμα καθαρα ματαιοδοξιας, που την κρυβουμε πισω απο την κουρτινα της πολυπλοκοτητας των μηχανισμων.
Ελπιζω, δηλαδη , να μη με χαρακτηριζουν απο το ρολοι που φοραω ( αν και με την κριση προβλεπω τα επομενα review να ειναι σε τιποτα Q&Q και jaga )
Ψηφιακα ,η,αυτοματα -μηχανικα μου φαινονται το ιδιο,οσον αφορα την τιμη φτηνο ,η, ακριβο ειναι θεμα καθαρα ματαιοδοξιας, που την κρυβουμε πισω απο την κουρτινα της πολυπλοκοτητας των μηχανισμων.
Ελπιζω, δηλαδη , να μη με χαρακτηριζουν απο το ρολοι που φοραω ( αν και με την κριση προβλεπω τα επομενα review να ειναι σε τιποτα Q&Q και jaga )