Ελα φρονιμα!!! Εχεις και κατι ρολογια να χαρεις mate....!!! 0200giorgos mg έγραψε:
Αντωνη ευχαριστω!
αστα..
οταν ημουν μικρος..
τωρα δεν ειμαι για σουζες..
τουλαχιστον με ποδηλατο 0100
φιλικα
γιωργος
Φιλικα,
Αντωνης
Ελα φρονιμα!!! Εχεις και κατι ρολογια να χαρεις mate....!!! 0200giorgos mg έγραψε:
Αντωνη ευχαριστω!
αστα..
οταν ημουν μικρος..
τωρα δεν ειμαι για σουζες..
τουλαχιστον με ποδηλατο 0100
φιλικα
γιωργος
Δεν ξέρω τι ακριβώς θα ήθελες να γράψω, νομίζω ότι αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορώ να του προσφέρω κάποια συμβουλή ειδικά σε ότι αφορά το ποδήλατο και τον εξοπλισμό του, γιατί από συμβουλές προπονητικής και σωστής άσκησης έχω μάλλον ελλειπείς γνώσεις 0200 . Όσο για την φωτογραφία έχω διαβάσει όλα όσα γράφτηκαν που περισσότερο παραπέμπουν σε επαγγελματική απασχόληση με το είδος , εγώ είμαι πολύ πολύ ερασιτέχνης, πάντως έμαθα πολλά 3600 .Megalos έγραψε:trelovet ξερω οτι εισαι γνωστης του αθληματος ..οποτε αν μπορεις γραψε μας λιγο περισσοτερα πραγματα για αυτο
μαρκες , μοντελα , υπερ -κατα
(α , πηγαινε να δεις και τα περι φωτογραφιας :comp:
ACIDBLACK έγραψε:ελιωνα στα τιμονια διαφορων Βmx απο τα 12 ....ειχα βαλει λυτους και δεμενους να μου βρισκουν ανταλακτικα απο το εξωτερικο ....τρελες βολτες στην αλλη ακρη της αθηνας για να βρουμε χωμα και τετοια
Το 1989 εδωσα κοντα στα 180000 για να αγορασω σε κομματια το ποδηλατο που συναρμολογησα με τα χερακια μου..
τα θυμαται κανεις τα kuwahara?αμερικανικη τριβη carbon στεφανες titanium aloy shimano parts και συνολικο βαρος
9300gr...τα λαστιχα τα αγοραζα καθε δυο βδομαδες....η μανα μου ειχε τρελαθει γιατι γυρναγα καθε λιγο γρατζουνισμενος
κατα διαλου τυχη δεν εσπασα ποτε μου τιποτα (το ποιοσυνηθισμενο ηταν να σπασεις καμια κνημη)
θυμαμαι ακομα το ρεφενε που βαλαμε διιαφοροι να γκαζαρουμε μπουλντοζα για να μας κανει μια υποτυπωδη πιστα
στον πυργο βασιλλισης νυν παρκο αντωνη τριτση....εμφανιστηκε ενας βοσκος και το επαιζε καμποσος....
αλλα ειμαστε καμμια 15 ζορικα 15 χρονα και εγινε το ελα να δεις .....
μετα ψηλωσα γρηγορα και ηταν ακομα ποιο δυσκολο να βρω σκελετο στα μετρα μου ....
τωρα χρειαζομαι 28" και το σκεφτομαι .....αλλα εχω αλλα ζορια μπροστα μου....
να μετακομισω!!!!!