Λιμνη Κερκινη
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: Λιμνη Κερκινη
Πω πω.. Τι μου θυμισες..
Κατι λουκανικα και σουτζουκακια απο νεροβουβαλο..
Μια μπριζολα τεραστια..
Ακομα τα θυμαμε!
Κατι λουκανικα και σουτζουκακια απο νεροβουβαλο..
Μια μπριζολα τεραστια..
Ακομα τα θυμαμε!
acid πήγα με το αυτοκίνητο κατά μήκος του ανάχώματος και πέτυχα ένα κοπάδι να έχει αράξει κάτω από τα δέντρα...το πήρα βίντεο γιατί είχα 50αρι φακό και δεν ελεγε να πλησιάσω για φωτογραφίες....αλλά όχι δεν έφαγα βουβάλι αυτή τη φορά ούτε πήρα καβουρμά από του Μπόρα στα Λιβάδια γιατί βρίσκω και στην Αθήνα πλέον
το φαι το τιμήσαμε δεόντως. η περιοχή είναι ο παράδεισος του καλοφαγά...φάγαμε μια σουβλιστή μπριζόλα συνοδεία αλφα ξινόμαυρο στα πωρόια...σουπερ...και μετά περπάτημα στα ρυάκια πάνω από το χωριό για χώνεψη
οι απλές στιγμές της ζωής που είναι και οι πιο όμορφες
το φαι το τιμήσαμε δεόντως. η περιοχή είναι ο παράδεισος του καλοφαγά...φάγαμε μια σουβλιστή μπριζόλα συνοδεία αλφα ξινόμαυρο στα πωρόια...σουπερ...και μετά περπάτημα στα ρυάκια πάνω από το χωριό για χώνεψη
οι απλές στιγμές της ζωής που είναι και οι πιο όμορφες
επίσης φάγαμε γύρο στη λαδόκολα στου στελλάρα στις σέρρες για όσους γνωρίζουν...γενικά ήταν πολύ καλά, και ο γάμος που πήγα ήταν παραδοσιακός σαρακατσάνικος και εζησα έθιμα για πρώτη φορά που εμεις οι "καταυλακιώτες" δεν έχουμε
-
Eιμαι φοιτητης στις Σερρες φιλε..!GeorgeD έγραψε:επίσης φάγαμε γύρο στη λαδόκολα στου στελλάρα στις σέρρες για όσους γνωρίζουν...γενικά ήταν πολύ καλά, και ο γάμος που πήγα ήταν παραδοσιακός σαρακατσάνικος και εζησα έθιμα για πρώτη φορά που εμεις οι "καταυλακιώτες" δεν έχουμε
α μια χαρά! ενταξει εχω πάει αρκετές φορές στις σέρρες, δεν τρελαίνομαι για την πόλη αλλα για φοιτητής θα μου άρεσε....έχει κόσμο, ζωή, πολύ καλό φαγητό και πολλά και όμορφα μέρη κοντά για εκδρομούλες...η θεσσαλονίκη επίσης είναι αρκετά κοντά και πετάγεσε
και οι σερραίες νομίζω ότι είναι αρκετά όμορφες (λίγο ψωνάρες βέβαια)
-
GeorgeD έγραψε:α μια χαρά! ενταξει εχω πάει αρκετές φορές στις σέρρες, δεν τρελαίνομαι για την πόλη αλλα για φοιτητής θα μου άρεσε....έχει κόσμο, ζωή, πολύ καλό φαγητό και πολλά και όμορφα μέρη κοντά για εκδρομούλες...η θεσσαλονίκη επίσης είναι αρκετά κοντά και πετάγεσε
Ακριβως οπως τα λες φιλε!
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
μην μου λετε για γυρο .....γιατι σε αυτο το ηρακλειο πασχει βαρια ........αχχχ δεν θα παω ρεθυμνο ....θα παω .....θα τα σκισω τα σουβλακια!!!!
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Και σουβλακια στον Βλάχο!!!GeorgeD έγραψε:επίσης φάγαμε γύρο στη λαδόκολα στου στελλάρα στις σέρρες για όσους γνωρίζουν...γενικά ήταν πολύ καλά, και ο γάμος που πήγα ήταν παραδοσιακός σαρακατσάνικος και εζησα έθιμα για πρώτη φορά που εμεις οι "καταυλακιώτες" δεν έχουμε
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
Kορυφη ο Βλαχος..!Georges έγραψε:Και σουβλακια στον Βλάχο!!!GeorgeD έγραψε:επίσης φάγαμε γύρο στη λαδόκολα στου στελλάρα στις σέρρες για όσους γνωρίζουν...γενικά ήταν πολύ καλά, και ο γάμος που πήγα ήταν παραδοσιακός σαρακατσάνικος και εζησα έθιμα για πρώτη φορά που εμεις οι "καταυλακιώτες" δεν έχουμε
Φιλικά Γιώργος
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
Γιωργο με λυπει που δεν εχω παει ποτε προς τα εκει...
απο οσα παρεθεσες το βρισκω παραδεισο φιλε ...Ιδομενεα τιποτα δεν εχεις χασει φιλε...
μπραβο σου ...
Γιωργο γρηγορα φωτο και βιντεο αν μπορεις ... να μας αποζημιωσεις ...
απο οσα παρεθεσες το βρισκω παραδεισο φιλε ...Ιδομενεα τιποτα δεν εχεις χασει φιλε...
μπραβο σου ...
Γιωργο γρηγορα φωτο και βιντεο αν μπορεις ... να μας αποζημιωσεις ...
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/