κλασσικό αμερικάνικο ρολόι του 60' το δε καντράν του δεν άλλαξε κατά τις δεκαετίες 70' 80' 90' δες τε το Marathon infantry watch είναι σχεδόν το ίδιο εξωτερικά και εμφανισιακά στο στύλ του, απλώς το marathon είναι κατασκευασμένο απο πλαστικό, έχει μηχανισμό quartz και χρησιμοποιεί Τρίτιο όχι σε μπογιά αλλά σε μικροσκοπικά φιαλίδια με αέριο Tritium vials. Αλήθεια eis γιατι δεν μας κάνεις μια παρουσίαση για το Marathon σαν πιο παλιός?

επίσης το marathon έχει και αυτό 34mm διάμετρο και μόλις 16mm πλάτος λουρί! νομίζω ότι σε ένα στρατιωτικό ρολόι δεν παίζει τόσο ρόλο η εμφάνιση ή το μέγεθος αλλά η αντοχή η εργονομία και η άνεση, γιατί είναι ένα ρολόι το οποίο θα το φοράς πολλές πολλές ώρες την ημέρα (απο την εμπειρία μου στο στρατό) έτσι η γνώμη μου είναι ότι ένα μεσαίο μέγεθος και ελαφρύ ρολόι είναι ότι πρέπει, δες τε επίσης το αγγλικό G10. Η μόνη αντίρρησή μου για τα στρατιωτικά ρολόγια της Δύσης ήταν η επιμονή τους να χρησιμοποιούν Ράδιο ή Τρίτιο ή Προμήθιο για να βλέπεις την ώρα την νύχτα, αφού διακινδυνεύεις την υγεία σου ότι και αν λένε οτι είναι ασφαλή!

από ότι βλέπω eis το Benrus έχει μεταλλική κάσα άρα είναι μεταγενέστερο από τα άλλα μοντέλα που χρησιμοποιούσαν πλαστικές κάσες, και φυσικά πρέπει να χρησιμοποιεί βαφή Τριτίου ή άλλο ραδιενεργό υλικό.