400~500$ κάθε 5 χρόνια....Το κακό είναι οτι θα πρέπει να το στέλνεις έξω...stavros_ch έγραψε:Μετα την καλοκαιρινη δουλεια θα εχω λεφτα για κατι τετοιο..
Το μονο που σκεφτομαι ειναι τα service..
Φιλικά Γιώργος
400~500$ κάθε 5 χρόνια....Το κακό είναι οτι θα πρέπει να το στέλνεις έξω...stavros_ch έγραψε:Μετα την καλοκαιρινη δουλεια θα εχω λεφτα για κατι τετοιο..
Το μονο που σκεφτομαι ειναι τα service..
stavros_ch έγραψε:Αυτο σκεφτομαι φιλε, το εξω..
Θα τραβηξεις ενα αγχος μεχρι να ερθει οταν το αγορασεις..
Μετα που θα δεθεις και συναισθηματικα μαζι του πως το αποχωριζεσαι;
Σε αναμμενα καρβουνα θα καθομαι συνεχεια..
Εγω σκεφτηκα το εξης...οταν θα πλησιαζει η ωρα του σερβις,θα πω στη γυναικα:stavros_ch έγραψε:Αυτο σκεφτομαι φιλε, το εξω..
Θα τραβηξεις ενα αγχος μεχρι να ερθει οταν το αγορασεις..
Μετα που θα δεθεις και συναισθηματικα μαζι του πως το αποχωριζεσαι;
Σε αναμμενα καρβουνα θα καθομαι συνεχεια..
Αν παω εγω στο Τοκιο....... με βλεπω να μενω για πολυυυυυυυυυυ καιρο παρεα με τον.................. Seiya!eisenberg έγραψε: Εγω σκεφτηκα το εξης...οταν θα πλησιαζει η ωρα του σερβις,θα πω στη γυναικα:
-Βρε δεν χτυπαμε ενα ταξιδακι Τοκιο,που βρηκα κατι καλα εισητηρια?
-Αχ,αγαπη μου εισαι καταπληκτικος!Να παμε!
Ετσι κανεις και το ταξιδακι σου(ενα Τοκιο πρεπει να παμε μια φορα στη ζωη μας πιστευω) αφηνεις και το ρολογακι σου στη μαμα Seiko,εχεις και το ετερον ημισι ευτυχισμενο
Τωρα για το μεθεπομενο σερβις,κατι θα σκεφτω
Γιωργο....θα πρεπει να γυρισεις με διπλο εισητηριο λογω του βαρους του φορτιου που θα φερνεις πισωGIOSOU έγραψε:Αν παω εγω στο Τοκιο....... με βλεπω να μενω για πολυυυυυυυυυυ καιρο παρεα με τον.................. Seiya!eisenberg έγραψε: Εγω σκεφτηκα το εξης...οταν θα πλησιαζει η ωρα του σερβις,θα πω στη γυναικα:
-Βρε δεν χτυπαμε ενα ταξιδακι Τοκιο,που βρηκα κατι καλα εισητηρια?
-Αχ,αγαπη μου εισαι καταπληκτικος!Να παμε!
Ετσι κανεις και το ταξιδακι σου(ενα Τοκιο πρεπει να παμε μια φορα στη ζωη μας πιστευω) αφηνεις και το ρολογακι σου στη μαμα Seiko,εχεις και το ετερον ημισι ευτυχισμενο
Τωρα για το μεθεπομενο σερβις,κατι θα σκεφτω
θα παω με το ΜΜ (για παραδειγμα) και ενα σακιδιο και θα γυρισω με μια ........ντουλαπα-βαλιτσα εξτρα!
Αρκει βεβαια πορτοφολι και πιστωτικες να ειναι ..............γεματοαδειες!