Ουαου!
Καλοφορετο και ....καλοταξιδο!
Ψηλε, τι κομματαρα ειναι αυτη; Επιβλητικη στεφανη και καθαρο/tool καντραν!
Δωσε κι αλλες φωτο στον λαο (με φυσικο φωτισμο κι αλλη γωνια ληψης και ......καρπισιες για να καταλαβουμε) να θαυμασουμε!
Και πες μας χαρακτηριστικα: τι κανει η δευτερη κορωνα; ποσο παουερ ρηζερβ εχει; κ.α!
SKA 383P1 Η κοινως CEASAR...ποιο μεγαλο και απο το landmonster ατσαλινο μασιφ μεχρι το τελευταιο κομματακι μεγαλη κορωνα μεταβιομηχανικο "κρεμμυδι""και σετφανη με απολαυτικοτατο κλικ που μου θυμισε doxa.....η δευτευρη βιδωτη κορωνω σε ενημερωνει για το power reserve!!!!!!!!δεν ξερω ακριβως ποσο δινει ......εχω ακουσει για 40 ωρες .....παντως εχουν κανει τρομερη δουλεια το μοναδικο μειον που του εχω βρει ειναι καθαρα σχεδιαστικο ,καποιες γραμμες χαραξης στην κορωνα δεν ταιριαζουν για 1/3 του χιλιοστου με τις αντιστοιχες της κασας .....τιμη .....δεν θελω καν να την αναφερω γιατι θα μελαγχολησετε....στο χερι καθετε πολυ καλα αν και ψηλο ρολοι ....αποκτηθηκε με συνοπτικες διαδικασιες απο πολυ γνωστο μαγαζι στου μπεη ...ηρθε απο την αλλη ακρη του κοσμου σε 9 μερες ....παρεα με το SNA225 .....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
....Na και το DAYTONA ......χρονογραφος quartz....σε καλοκαιρινο σχεδιακι με μασιφ μπρασελε και 100 τιμια μετρα σταγανοτητα .....μοναδικο αρνητικο τα τενεκεδενια end links στο βαρυ μπρασελε και η ελειψη κουκιδας σταην στεφανη που κατα τα αλλα ειναι ποιοτηκοτατη .... ....αγοραστηκε για την γυναικα μου η οποια με εριξε με την ατακα
εγω θα σου παιρνω το μαυρο(citizen alterna) να φοραω και εσυ κρατα αυτο .....το μελλον του ειναι αβεβαιο διοτι ως γνωστο δεν μου αρεσουν τα βαρυφορτωμενα καντραν
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe