Τις τελευταίες 9 ώρες τις έχω περάσει μπροστά από τον υπολογιστή, λιώνοντας κυριολεκτικά σε reviews, photos και αναλύσεις για τα Polaris!!!! Κάθε φωτογραφία με αρρωσταίνει περισσότερο - η απουσία " " από το ρήμα είναι εσκεμμένη γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος οτι έχω ανεβάσει πυρετό :mrgreen: -, κάθε καινούριο ενθουσιώδες review που διαβάζω με ρίχνει πιο βαθιά στον βούρκο της εξάρτησης από ένα " ναρκωτικό ", το οποίο όχι απλά δεν έχω " δοκιμάσει " αλλά μάλλον δεν θα πέσει και ποτέ στα χέρια μου.... Κάνω λοιπόν έκληση στην Τένια Μακρή που κρύβετε μέσα σας φίλοι μου... Βοηθήστε έναν συνάνθρωπό σας... χαπακώστε με.... δεν αντέχω άλλο αυτό τον πόνο. 0100
Σοβαρά τώρα, τα Polaris πολύ απλά είναι απίστευτα!!!! Ίσως από τα πιο όμορφα ρολόγια, που έχω δει ποτέ. Ο μηχανισμός τους κορυφαίος!!! Το alarm όλα τα λεφτά. Το τί γίνεται δε με την ιστορία του συγκεκριμένου ρολογιού δεν περιγράφεται... άλλα είχαν dots που έλαμπαν, άλλα όχι. Το ίδιο και με τα καινούρια... άλλοι λένε οτι αυτά με τα " empty dots " είναι πιστά αντίγραφα, άλλοι λένε όχι!!! Όποιο λουράκι και να τους βάλεις τους πάει... είδα ακόμη και ένα με mesh, το οποίο αν και δεν με τρελαίνει, στο συγκεκριμένο ... μου άρεσε!!! Έλεος!!!! Δεν αντέχω... οξεία polaris-ίτιδα!!!! Το plexi κρυσταλλάκι τους όλα τα λεφτά... οι αντικατροπτισμού που δίνει το κάνουν να μοιάζει με crystal ball ενός μέντιουμ!!! Σε αυτό βέβαια βοηθά και το domed σχήμα του :mrgreen:
Κάτι περίεργες φωνές στο κεφάλι μου έχουν αρχίσει και μιλάνε... μου φαίνεται οτι τελικά άλλη θα είναι η έκπληξη και θα έρθει κατευθείαν από την κοιλάδα των θαυμάτων!
Άστο γιατρέ, το πήρα απόφαση.. είμαι καταδικασμένος... Οι Γερμανοί μπορούν να περιμένουν κάτι χρονάκια να κάτσουν στον καρπό μου.... Οι Γάλλοι πάλι όχι
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Φιλικά Κωνσταντίνος
ΥΓ: Την ώρα που γράφω αυτό το ποστ, ακούω Dalida - Paroles ... ο τίτλος του κομματιού ,με λίγη φαντασία, μοιάζει πολύ με το όνομα του ρολογιού... σύμπτωση;;;; :mrgreen:
ΥΓ2: Αν είναι εντελώς άκυρο το ποστ συγχωρέστε με αλλά κάπου έπρεπε να τα πω, και μόνο εσείς με καταλαβαίνετε... Αν θέλετε σβήστε το. Εγώ τα 'βγαλα από μέσα μου.. ουφφφφ :)