Εχει καποιος BlackBerry ρε παιδια? Εχετε ακουσει γνωμες , εμπειριες και τα λοιπα...?
προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?
Ρωταω γιατι εχω επιδοτηση απο την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας για ανανεωση του συμβολαιου μου και ειναι καποιο μοντελο το οποιο το παιρνω με 79 ευρω και ενα με 179..
Αν καποιος μπορει να μας πει καμμια γνωμη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα..
BlackBerry mobile phones
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- Koubilaihan
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: BlackBerry mobile phones
Στην εταιρεία μου τα χρησιμοποιούμε κατά κόρον. Είναι ανθεκτικά με καλή αυτονομίακαι λειτουργούν πολύ καλά σαν τηλεφωνικές συσκευές.
Το κυριότερο πλεονέκτημά τους όμως είναι ότι είναι απλόύστατα στη χρήση τους και είναι πολύ εύκολο να δείξεις σε έναν light user κινητών τηλεφώνων (πχ γυναίκα ) πως χρησιμοποιείται και πως να λαμβάνει και να στέλνει mails από αυτό.
Φυσικα οι πιο γνώστες παίρνουμε windows mobile ή iphone.
Τέλος εξυπακούεται ότι αν δεν έχει κανείς push-email είναι παντελώς άχρηστο να μην πω ανόητο να κουβαλάει ολόκληρη παντόφλα πάνω του ενώ θα μπορούσε να κάνει την ίδια και καλύτερη δουλειά με ένα απλό κινητό.
ΥΓ. Σαν multimedia τηλέφωνο είναι ψιλοχάλια. Κάμερα, video, gps κλπ, απλά για κλάματα...
Το κυριότερο πλεονέκτημά τους όμως είναι ότι είναι απλόύστατα στη χρήση τους και είναι πολύ εύκολο να δείξεις σε έναν light user κινητών τηλεφώνων (πχ γυναίκα ) πως χρησιμοποιείται και πως να λαμβάνει και να στέλνει mails από αυτό.
Φυσικα οι πιο γνώστες παίρνουμε windows mobile ή iphone.
Τέλος εξυπακούεται ότι αν δεν έχει κανείς push-email είναι παντελώς άχρηστο να μην πω ανόητο να κουβαλάει ολόκληρη παντόφλα πάνω του ενώ θα μπορούσε να κάνει την ίδια και καλύτερη δουλειά με ένα απλό κινητό.
ΥΓ. Σαν multimedia τηλέφωνο είναι ψιλοχάλια. Κάμερα, video, gps κλπ, απλά για κλάματα...
Αν είσαι σε δίλλημα, πάρτα και τα δύο.
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Re: BlackBerry mobile phones
Μαλιστα...καταλαβα..για αυτο μου το δινουν 79 ευρο...δεν εχει ουτε 3G ουτε gps...!