Αγαπητέ VC Fun,
Η ευθυξία και η αντοχή του καθενός είναι προσωπική υπόθεση.
Παρόλου που δεν συμμετέχω, όπως έχω ήδη πει, παρακολουθώ το forum και τις απόψεις σας. Είμαι άνθρωπος της επικοινωνίας, εξου και επέλεξα αυτό το επάγγελμα. Απλά θεωρώ ότι δεν μπορώ, από την θέση μου, αλλά και δεν θέλω να συμμετέχω στην παραπληροφόρηση. Και μάλιστα για ένα τομέα που αγαπώ πολύ, όπως σε εσείς άλλωστε, και πιστεύω οτι υπηρετώ με συνέπεια...
Λοιπόν φίλοι, για να μην υπάρχουν ποαρερμηνίες και παρεξηγήσεις, όσο αφορά τις μηδενιστικές απόψεις, που κάποιοι παράφρασαν και ως σκοταδιστικές, δεν το παίρνω πίσω. Μέσα σε μιά παρέα, και ως παρέα πρέπει να λειτουργεί αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας, το να κάνει κανείς επίδειξη γνώσεων με δασκαλίστικο ύφος και απορηκτικό στίλ , δεν με εκφράζει.
Και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σημαίνει, έγκυρη πληροφορία, πλήρη γνώση, η οποία προκύπτει από το ρεπορτάζ. Ψηλά γράμματα αυτά για κάποιους... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν σημαίνει ανακύκλωση μιάς πληροφορίας του κάθε τυχάρπαστου. Αυτό σημαίνει παραπληροφόρηση.
Φίλε Κώστα, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω που θα χάσεις την ευκαιρία της αποκλειστικότητας της είδησης από το Watchfunclub, περί GP και Swatch.
Σας ενημερώνω οτι μετά από ενδελεχές ρεπορτάζ, δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαγοράς της GP από το βαρύ πυροβολικό της ωρολογοποιίας το Swatch Group.
Μην με θεωρήσετε "ψώνιο", αν και πιστεύω οτι μέσα από τις σελίδες που Chronos Oro εδώ και επτά χρόνια, όλοι έχετε ξεκάθαρη γνώμη για μένα, τόσο για τις γνώσεις μου όσο και για την ηθική μου απέναντι στον χώρο του ρολογιού.
Με εκτίμηση
Μαίρη