Το απόλυτο dress watch!!!
- VC222
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 325 times
Re: Το απόλυτο dress watch!!!
Οπως σωστά προανέφερε ο Κωστής τo απόλυτο dress watch είναι το PP Ellipse μαζί με το PP Calatrava. . .
Βασικά χαρακτηριστικά, τα εξής τρία:
1. λεπτό (μηχανικό ή quartz)
2. ευγενές μέταλλο
3. no complications at all
Εννοείται ότι όλοι οι μεγάλοι ελβετικοί Οίκοι έχουν τέτοια (PP, VC, LUC, JLC, Piaget, Blancpain etc)
Βασικά χαρακτηριστικά, τα εξής τρία:
1. λεπτό (μηχανικό ή quartz)
2. ευγενές μέταλλο
3. no complications at all
Εννοείται ότι όλοι οι μεγάλοι ελβετικοί Οίκοι έχουν τέτοια (PP, VC, LUC, JLC, Piaget, Blancpain etc)
Δημήτρη μου, συνεργάστηκα 10 χρόνια με το Status.
Ο μόνος ειδήμων στο Status που υπήρξε για ρολόγια ήμουν εγώ και εγώ γνωρίζω ότι το μπλε ταιριάζει απίστευτα με το μαύρο, από 14 χρονών όταν στην ελληνική εκκλησία του Παρισιού είδα έναν κύριο που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με μπλε ζιβάγκο. Στο λαιμό του είχε κρεμασμένο με χρυσή αλυσίδα ένα ρόλοι, κρατούσε ένα ωραίο μπαστούνι και ήταν απίστευτα κομψός, μεγάλης ηλικίας.
Μου είπαν ότι έλληνας από μεγάλη οικογένεια των Ιονίων νήσων...
Τώρα αν εννοείς τη μόδα του Status, νομιζω ότι ήταν αγγλοσαξονικής αισθητικής και προέλευσης, αφού πολλοι λένε ότι ήταν ανά πασα στιγμή "επηρεασμένη" από το αγγλικό GQ.
Δεν γνωρίζω ποιούς ονομάζεις ή θεωρείς ειδήμονες στο Status.
Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι το Status είναι ένα αντρικό περιοδικό και υπακούει στην λογική των αντρικών περιοδικών. Βάζει στα ρεπορτάζ τους διαφημιζόμενους.
Στο χώρο του ρολογιού δεν ήταν έτσι το καιρό που ήμουν εγώ εκεί, λόγω του ότι εγώ θεωρούσα ότι δουλειά μου ήταν και είναι να βάζω αυτό που είναι σημαντικό και όχι αυτόν που πληρώνει καλύτερα. Για το λόγο αυτό ο Richard Mille ή η Goldpfeil έγιναν εξώφυλλο στο Ωρες επί των ημερών που το διηύθυνα εγώ, ενώ στο αντίστοιχο τεύχος του Status αν προσέξεις σε κανένα editorial με παπούτσια δεν υπάρχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. John Lobb, Berluti κλπ, είναι σαν να μην υφίστανται.
Υπάρχουν οι διαφημιζόμενοι, είναι δεν είναι σημαντικοί.
Το ίδιο και στα πουκάμισα ρούχα κλπ.
Το ζήτημα έχει εξήγηση.
Κανείς δεν φορούσε στις εκδόσεις Λυμπέρη John Lobb, ή Berluti, (όταν πήγα), κανείς δεν είχε μια παιδεία εικαστική.
Εγώ αντιθέτως σπούδασα φωτογραφία και σχέδιο στο Παρίσι και ένα απο τα πράγματα που έχω ασχοληθεί περισσότερο στη ζωή μου ειναι τα χρώματα και οι φόρμες.
Το συγκεκριμένο μπλε με το κίτρινο χρυσό και το μαύρο λουρί είναι κόλαση.
Σκέψου το να σκάει μύτη από μια λευκή μανσέτα ενώ το κοστούμι να είναι μαύρο, τα παπούτσια μαύρα με μια "σκιά" μπλε (αυτό που το μάτι το βλεπει μόνο στο πέρασμα και όχι όταν καρφωθεί να κοιτάξει, αφού στα 3 χέρια μαύρο κερί που βάζω στα παπούτσια μου το επόμενο είναι μπλε και όχι μαύρο), και μια πινελιά μπλε στα ρούχα (κάτι από τη γραβάτα, το μαντήλι στο τσεπάκι ή το σχέδιο του γιλέκου...Ακόμη και τα γυαλιά ή τα μανικετόκουμπα..
Φιλικά
Κωστής
Ο μόνος ειδήμων στο Status που υπήρξε για ρολόγια ήμουν εγώ και εγώ γνωρίζω ότι το μπλε ταιριάζει απίστευτα με το μαύρο, από 14 χρονών όταν στην ελληνική εκκλησία του Παρισιού είδα έναν κύριο που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με μπλε ζιβάγκο. Στο λαιμό του είχε κρεμασμένο με χρυσή αλυσίδα ένα ρόλοι, κρατούσε ένα ωραίο μπαστούνι και ήταν απίστευτα κομψός, μεγάλης ηλικίας.
Μου είπαν ότι έλληνας από μεγάλη οικογένεια των Ιονίων νήσων...
Τώρα αν εννοείς τη μόδα του Status, νομιζω ότι ήταν αγγλοσαξονικής αισθητικής και προέλευσης, αφού πολλοι λένε ότι ήταν ανά πασα στιγμή "επηρεασμένη" από το αγγλικό GQ.
Δεν γνωρίζω ποιούς ονομάζεις ή θεωρείς ειδήμονες στο Status.
Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι το Status είναι ένα αντρικό περιοδικό και υπακούει στην λογική των αντρικών περιοδικών. Βάζει στα ρεπορτάζ τους διαφημιζόμενους.
Στο χώρο του ρολογιού δεν ήταν έτσι το καιρό που ήμουν εγώ εκεί, λόγω του ότι εγώ θεωρούσα ότι δουλειά μου ήταν και είναι να βάζω αυτό που είναι σημαντικό και όχι αυτόν που πληρώνει καλύτερα. Για το λόγο αυτό ο Richard Mille ή η Goldpfeil έγιναν εξώφυλλο στο Ωρες επί των ημερών που το διηύθυνα εγώ, ενώ στο αντίστοιχο τεύχος του Status αν προσέξεις σε κανένα editorial με παπούτσια δεν υπάρχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. John Lobb, Berluti κλπ, είναι σαν να μην υφίστανται.
Υπάρχουν οι διαφημιζόμενοι, είναι δεν είναι σημαντικοί.
Το ίδιο και στα πουκάμισα ρούχα κλπ.
Το ζήτημα έχει εξήγηση.
Κανείς δεν φορούσε στις εκδόσεις Λυμπέρη John Lobb, ή Berluti, (όταν πήγα), κανείς δεν είχε μια παιδεία εικαστική.
Εγώ αντιθέτως σπούδασα φωτογραφία και σχέδιο στο Παρίσι και ένα απο τα πράγματα που έχω ασχοληθεί περισσότερο στη ζωή μου ειναι τα χρώματα και οι φόρμες.
Σκέψου το να σκάει μύτη από μια λευκή μανσέτα ενώ το κοστούμι να είναι μαύρο, τα παπούτσια μαύρα με μια "σκιά" μπλε (αυτό που το μάτι το βλεπει μόνο στο πέρασμα και όχι όταν καρφωθεί να κοιτάξει, αφού στα 3 χέρια μαύρο κερί που βάζω στα παπούτσια μου το επόμενο είναι μπλε και όχι μαύρο), και μια πινελιά μπλε στα ρούχα (κάτι από τη γραβάτα, το μαντήλι στο τσεπάκι ή το σχέδιο του γιλέκου...Ακόμη και τα γυαλιά ή τα μανικετόκουμπα..
Φιλικά
Κωστής
Να κάνω και μια ακόμη παρατήρηση.
Ο nomikosas και εγώ είμαστε πιο πονηροί.
Τα ρολόγια που μας αρέσουν είναι πλεόν εκτός μόδας και η τιμή τους πέφτει χωρίς μάλιστα αλεξίπτωτο.
Στην παράλληλη, δε, σε πληρώνουν για να τα πάρεις....
Φιλικά
Κωστής
Τα ρολόγια που μας αρέσουν είναι πλεόν εκτός μόδας και η τιμή τους πέφτει χωρίς μάλιστα αλεξίπτωτο.
Φιλικά
Κωστής
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Εγώ τα παίρνω χωρίς να με πληρώσετε...τα διαδικαστικά με πμ..VIWOW έγραψε:Να κάνω και μια ακόμη παρατήρηση.
Φιλικά
Κωστής
Σε τι τιμές κυμαίνετε η αγορά τους σήμερα αγαπητέ Κωστή???
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 10 times
χα χα και κομψοι και χωρις πολλες δαπανες..!VIWOW έγραψε:Να κάνω και μια ακόμη παρατήρηση.
Φιλικά
Κωστής
- VC222
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 325 times
μεγάλες αλήθειες σε όλα....VIWOW έγραψε: ...
.....
Κωστής
παντελόνι matsuda με van laack πουκάμισο ή σταυρωτό κοστούμι δεκαετίας 40 ...ή bruno magli παπούτσι με κοστούμι ψαροκόκκαλο Lagerfeld ....και το PP Ellipse...αυτά μου αρέσουν
πόσα τέτοια θα δεις όμως σε αυτη τη πόλη? για να μην αναφέρω με τι εταιρείες και αισθητική μεγαλώσαμε (όλοι ναυτάκια της ξηράς με κορώνα στον καρπό)
Ευτυχώς ενηλικιωθήκαμε, αυτο-απενεχοποιηθήκαμε (ελπίζω) και έχουμε και επιλογές πια...
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40286 times
- Been thanked: 8766 times
Κωνσταντινε μας κανεις και νοσταλγησαμε φιλε ..
ωραιο λιτο μεστο κειμενο
ωραιο λιτο μεστο κειμενο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!