Ευχαριστώ πολύ όλους όσους αφιέρωσαν χρόνο για εμένα! Είστε πολύ μεγάλοι γνώστες του αντικειμένου και αμέσως διαβάζοντας κάποια thread στο forum σας ανακάλυψα πως οι απόψεις διαφόρων φίλων μου να αγοράσω Emporio Armani και Dolge Gabana γιατι ειναι "ωραια" βασίζονταν στο γεγονός πως αυτά τα ρολόγια υποστηρίζονται μεν απτο μάρκετινγκ αλλά ο μηχανισμός τους ειναι ΚΙΝΑ! Μάλιστα μου είπαν πως τα Αρμανι ειναι τα απολυτα ρολογια αλλά ευτυχώς βρίκα το χώρο αυτό και ξεστραβώθηκα χάρη στις γνώσεις σας.
Τελικά βρήκα κάτι στα μέτρα μου. Είναι απλό και λυτό στην εμφάνιση αν και το "καντράν" ειναι κάπως επιβεβαρημένο με διάφορα όργανα.
(SEIKO CHRONOGRAPH SND419P1)
Δε σας κρύβω πως φοβάμαι λίγο λόγο της άποψης του eisenberg πως το Τιτάνιο σχηματίζει γρατζουνίες απτην καθημερινή χρήση αλλά θεωρώ πως το ρολόι είναι ένα κόσμημα-εργαλείο που δε πρέπει να επιβαρύνει το καρπό του άντρα ειδικά λόγο φόρτου εργασίας σε γραφείο.
Αν καποιος πιστεύει πως μπορεί να φέρει κι άλλη γνώμη-αποψη εγώ θα περιμένω. Μεχρι τέλος της βδομάδας θα έχω κλείσει κάτι.
Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
polifer την Τρί Απρ 13, 2010 12:13 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.