η αληθεια ειναι Θοδωρη οτι τα τελευταια χρονια η ADIDAS εχει βγαλει αρκετα ομορφα σχεδιακια..
θα χτυπησω καποιο αργοτερα.
εχει καποια πολυ ωραια στο ATHENS HEART
εγω ημουν απο παλια ASICSακιας
Η ανθρώπινη ανάρτηση είναι τέλεια αλλά για άλλα εδάφη..(όχι για άσφαλτο!!! ) και άλλες αποστάσεις. δεν ξέρω ποιοι τρελλοί βγάζουν μαραθώνιο με φαιβφινγκερς, αλλά η πλειοψηφία από αυτούς καταστρέφουν τα πόδια τους. Μην ξεχνάς οτι ο αθλητισμός είναι υγεία, ο πρωταθλητισμός είναι καταστροφή!!! Οι περισσότεροι πρωταθλητές μετά από κάποια χρόνια παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα υγείας λόγω ακριβώς αυτών των υπερβάσεων και σίγουρα καταχρήσεων (βλέπε αναβολικά) που έχουν κάνει.ACIDBLACK έγραψε:το ανθρωπινο ποδι φτιαχτηκε να παταει παντου και σε πασης φυσεως εδαφη ....απλως οι ανθρωποι εβαζαν οτι μπορουσαν απο κατω γι ανα το προστατευσουν ....η αναρτηση του ανθρωπινου σωνματος ειναι τελεια ....
στην αμερικη στους μαραθωνιους τρεχουν ανθρωποι σαραντα χιλιομετρα με five fingers .....να σου πω την αληθεια προτιμω να τρεχω στην αμμο και στο γρασιδι ξυπολητος....πηρα ενα ζευγαρι nike το καλοκαιρι και μου εβγαλαν την πιστη....
επειδή τα έχω ζήσει τα πράγματα από την "μέσα μεριά", μια συμβουλή...Ποτέ μην αφήσετε τα παιδιά σας να κάνουν πρωταθλητισμό σε ατομικά αθλήματα ότι και να σας λένε προπονητές περίγυρος κλπ..Μέχρι ένα σημείο φτάνεις με προπόνηση...για να πας παραπάνω θέλει χάπωμα!!!!Megalos έγραψε:Ιδομενεα ο Γιωργος εχει απολυτο δικαιο σε αυτα που γραφει.. ετσι ειναι ...ο πρωταθλητισμος ειναι σακατεμα ...