Megalos έγραψε:εγω ρε παιδια -σορρυ Κωστη- αλλα νομιζω οτι η παρατηρηση του Δημητρη για το Χονγκ Κονγκ οτι μπορει να ειναι πηγη παραλληλης
δεν θα το εβλεπα λαθος συλλογισμο... για σκεφτειτε το ...
Θα σταματήσω να σου μιλάω τόσες ώρες καθημερινά στο τηλέφωνο γιατί
1ον Δεν διάβασες το κείμενό μου όπου εξηγώ ότι η παράλληλη ξεκινάει από τις μικρές χώρες που πιέζονται και κάνουν αγορές από τα εργοστάσια που δεν μπορούν να διοχετεύσουν στη χώρα τους,
2ον Δεν είδες ακόμη το βίντεο στο clepsydre με τον Piccard, όπου εξηγεί ότι πρέπει να ξεφορτωθούμε τις προκαταλήψεις μας και κατά συνέπεια βγάζεις το λάθος συμπέρασμα από την γενική εντύπωση ότι οι Κινέζοι ειναι μαιμουδιάρηδες (επίσης δεν διάβασες το άρθρο μου στα Articles στο clepsydre για τις μαιμούδες, όπου αναφέρω ότι και η Ελβετία είναι πολύ ψηλά στην κατασκευη Tshirt μαιμού!)
Και τρίτον ως γνώστης των θεμάτων της ωρολογοποιίας, θα έπρεπε να καταλαβαίνεις (και για τον Blackbird που είχε την ιδέα η "καμπάνα") ότι όλες οι εταιρείες του χώρου
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Θα άφηναν έναν άσχετο να βγάζει λεφτά από αυτούς στη μισή αγορά του κόσμου, για να μην ανοίξουν ένα γραφείο;
Οπότε γιατί να στέλνουν τα ρολόγια στο Χονγκ Κονγκ στον εαυτό τους για να τα στείλει (ο εαυτός τους) στις άλλες χώρες παράνομα;
Είπαμε ότι τα εργοστάσια είναι πονηρούτσικα. Δεν είπαμε ότι έχουν διχασμό προσωπικότητας.
Φιλικά
Κωστής