GIOSOU έγραψε:
Εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να το φοράς πάντα με υγεία!
Άντε να βρεθούμε σε κάποια συνάντηση να τα βάλουμε δίπλα δίπλα(θά'χουν πολλά να πούν....)!
Ευχαριστω φιλε!
Οντως πρεπει να κανονιστει συναντηση!Θα τα βαλουμε διπλα διπλα....λες να ζευγαρωσουνε τιποτα και να βγαλουνε ΜΜ600?(ΜΜ300+ΜΜ300=ΜΜ600) Αν ναι,αναλαμβανω να το υιοθετησω...
....το masterάκι; Μου φαίνεται πρέπει να βγάλουν δίδυμα, γιατί θα τσακωθούμε!
Καλοφόρετο Θοδωρή. Ξέρω ότι πάει σε καλά χέρια.
Όσο για μένα Γιώργο μην ανησυχείς. Μπορεί ο καρπός μου να είναι κενός από το ΜΜ αλλά καρποφόρησε η οικογένεια.
Γιώργο καλή συνέχεια.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!
Blackbird έγραψε:Καλοφόρετο Θοδωρή. Ξέρω ότι πάει σε καλά χέρια.
Όσο για μένα Γιώργο μην ανησυχείς. Μπορεί ο καρπός μου να είναι κενός από το ΜΜ αλλά καρποφόρησε η οικογένεια.
Να σαι καλα Δημητρη!
.... Μπορεί ο καρπός μου να είναι κενός από το ΜΜ αλλά καρποφόρησε η οικογένεια.
Το πιο σημαντικο φιλε!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Να σαι καλα Δημητρη!
.... Μπορεί ο καρπός μου να είναι κενός από το ΜΜ αλλά καρποφόρησε η οικογένεια.
Το πιο σημαντικο φιλε!
θα συμφωνησω και εγω με τον φιλο Θοδωρη... το πιο σημαντικο φιλε Δημητρη πετυχες
Γιώργο καλή συνέχεια.
Πάντα χαρές σου εύχομαι Δημήτριε! Να σου ζήσει ο.... ή η......;
Όπως και νά'χει να σου ζήσει το νέο μέλος (και ας είναι και λιγότερα τα ρολόγια που θα κληρονομήσει από την συλλογή του πατέρα!) της οικογενείας!!!
Οντως ρολογαρα..
Δεν εχω δει ποτε απο κοντα MM αλλα με αυτες τις φωτο καταλαβα ποση λεπτομερεια υπαρχει στην κασα, και οχι μονο..
Πω πω τι φτιαχνουν αυτοι οι Ιαπωνες..