Ετυχε η ημερα να ειναι η σωστη, η ημερομηνια "οτι να 'ναι" αφου ως γνωστον δεν δινω σημασια, ξερω δειχνει ασχημοσ τις φωτογραφιες αλλα δεν ασχολουμαι πια.
Θες δεν το βρισκω σημαντικο, θες περνανε τα χρονια και βαριεμαι (μαλλον το 2ο).

Σε ευχαριστώ πολύ και εσύ συνέχισε να ανεβάζεις εδώ τα αστέρια σου!gep έγραψε: Σάβ Μαρ 28, 2026 4:05 pmΕίναι πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
gep έγραψε: Κυρ Μαρ 29, 2026 2:59 pm Καλησπέρα, τα θυμάται κανείς αυτά; Γιάννη παλιού εξαιρουμένου![]()

Στο μοντελάκι αναφέρομαι φίλε Γιώργο, αυτά προηγήθηκαν των κεραμικών. Υπήρχε και σε καταδυτικό με δύο κορώνες και εσωτερική στεφάνη που πολύ θα ήθελα να έχω, το έβγαλαν σε επανέκδοση αλλά και με τωρινές τιμές, οπότε μπήκε στην λίστα αναμονής. Όπως λέει και ένας φίλος, η ενασχόληση με τα ρολόγια δεν είναι αγώνας δρόμου, είναι ταξίδι.Giorgos_I έγραψε:gep έγραψε: Κυρ Μαρ 29, 2026 2:59 pm Καλησπέρα, τα θυμάται κανείς αυτά; Γιάννη παλιού εξαιρουμένου![]()
Τι εννοείς ? Αν θυμόμαστε την μάρκα, ή το συγκεκριμενο μοντελάκι ?
Για την μάρκα και τον υιό του αντιπροσωπου πριν κάποια χρόνια έγραψα ήδη. Εγώ, θυμάμαι εκείνα τα κεραμικά, πρωτοπόρα για τις εποχές τους.
Αν αναφέρεσαι στο μοντελάκι, δεν το ξέρω.
Κάτι παραπάνω. Είναι .........ανίατο νόσημα. Το βίωσα προσωπικώς, όταν λόγω εκκίνησης οικογένειας, πούλησα ( ......τι πούλησα ! Σκότωσα ! ) ότι είχα και δεν είχα, κρατώντας μόνον 3-4 τεμάχια, και ορκιζόμενος ότι "ΤΕΛΟΣ". Αγόρασα, χάρηκα, και ΤΕΛΟΣ. Τώραα, .........οικογένεια. !gep έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 12:19 am
Στο μοντελάκι αναφέρομαι φίλε Γιώργο, αυτά προηγήθηκαν των κεραμικών. Υπήρχε και σε καταδυτικό με δύο κορώνες και εσωτερική στεφάνη που πολύ θα ήθελα να έχω, το έβγαλαν σε επανέκδοση αλλά και με τωρινές τιμές, οπότε μπήκε στην λίστα αναμονής. Όπως λέει και ένας φίλος, η ενασχόληση με τα ρολόγια δεν είναι αγώνας δρόμου, είναι ταξίδι.