Το 2026 να είναι καλοκουρδισμένο, με ακρίβεια χρονομέτρου, λίγα scratches, πολλά wrist shots και αγορές που όντως ήταν «η τελευταία»
Υγεία πάνω απ’ όλα και ο χρόνος πάντα υπέρ μας!
Αυτό, ξαναπέστο, ξανα και ξανά, να το κατανοήσουν απαξάπαντες !gep έγραψε: Τετ Δεκ 31, 2025 9:47 pm Και οι Άι Βασίληδες και το έλκηθρο πολύ ωραία, όσο για το συγκεκριμένο μοντέλο της Ρόλεξ, είχα έρθει πολύ κοντά στο να το αγοράσω αρχές δεκαετίας '80, τότε τα Ρόλεξ ήταν ακόμα τα G-shock της εποχής. Να το χαίρεσαι και Καλή Χρονιά
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Τελικά ήταν γευστικότατη.

200-άρι ακρυλικό !
Είναι ο λόγος που απεχθάνομαι την σημερινή Ρόλεξ, τίποτα μεμπτό με την ποιότητα αλλά γιατί κάπου στην πορεία έχασε τον προσανατολισμό της και μετακόμισε από τα αλώνια στα σαλόνια.Giorgos_I έγραψε:Αυτό, ξαναπέστο, ξανα και ξανά, να το κατανοήσουν απαξάπαντες !gep έγραψε: Τετ Δεκ 31, 2025 9:47 pm Και οι Άι Βασίληδες και το έλκηθρο πολύ ωραία, όσο για το συγκεκριμένο μοντέλο της Ρόλεξ, είχα έρθει πολύ κοντά στο να το αγοράσω αρχές δεκαετίας '80, τότε τα Ρόλεξ ήταν ακόμα τα G-shock της εποχής. Να το χαίρεσαι και Καλή Χρονιά
Τα Rolex, τέλη δεκαετίας 70 μέχρι σχεδόν και τέλος 80, ήτανε τα CASIO των δραστήριων τύπων.Που είχαν αντοχή και ήταν και αδιάβροχα.
Με τιμές 70.000 - 90.000 Δρχ, έπαιρνες Sub, GMT, Datejust με λευκόχρυση στεφάνη. Κάτι Airking χωρίς ημερομηνία, ήταν ακόμα φτηνότερα. Και να αναφέρω και μισθούς τότε, ( οι δικοί μου, πχ 30.000 το 81, 60.000 το 83, σύν τα bonus 2-3 μισθοί - στόχους, καί τότε με 14 μισθούς ). Φυσικά, δούλευα σε πολυεθνικές μεν, αλλά θεωρώ, ότι μέχρι τα 20.000 ήταν τότε σχετικά νορμάλ για κάποιες θέσεις ευθύνης σε μεσαία-μεγάλα επιχειρηματικά σχήματα, ακόμα και Ελληνικά. Δέχομαι και διορθώσεις αν δεν τα λέω καλά.

Υπέροχο Γιώργο, να κανονίσουμε γιατί θέλω να μάθω πληροφορίες για αυτό το ρολόιgep έγραψε: Πέμ Ιαν 01, 2026 4:18 pm Αλλαγή χρόνου με αυτό από τις αρχές 2000 που ήρθε από σπόντα στην κατοχή μου και ο λόγος που εκτιμώ αφάνταστα την εταιρεία αυτή. Πληροφορίες με έναν καφέ στο χέρι.