ROLEX

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 43237 times
Been thanked: 9662 times

Re: ROLEX

Δημοσίευση από Megalos »

εκεινο που μου αρεσει ειναι που ειναι open back
Εικόνα
These users thanked the author Megalos for the post:
kalvetfl67 (Κυρ Δεκ 28, 2025 11:57 pm)
Rating: 7.69%
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
kalvetfl67
moderator
Has thanked: 3181 times
Been thanked: 2152 times

Δημοσίευση από kalvetfl67 »

Το φόρεσα πρόσφατα σε ατσάλι
Δεν μπορώ να πώ οτι ξετρελάθηκα
Πολύ καλοφτιαγμένο μπρασελέ , από τα καλύτερα που εχω δει αν οχι το καλυτερο
These users thanked the author kalvetfl67 for the post:
Megalos (Δευ Δεκ 29, 2025 7:11 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I
Has thanked: 514 times
Been thanked: 1232 times

Δημοσίευση από Giorgos_I »

Megalos έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 7:51 pm εκεινο που μου αρεσει ειναι που ειναι open back
Εικόνα
Παρατηρώντας την μηχανή, ειναι η πρπωτη φορά που έτυχε να δω φωτό της, βλέπω τεράστιες διαφορές αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής τεχνικής με τις ήδη γνωστές της Rolex.
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 43237 times
Been thanked: 9662 times

Δημοσίευση από Megalos »

Giorgos_I έγραψε: Δευ Δεκ 29, 2025 11:50 pm
Megalos έγραψε: Κυρ Δεκ 28, 2025 7:51 pm εκεινο που μου αρεσει ειναι που ειναι open back
Εικόνα
Παρατηρώντας την μηχανή, ειναι η πρπωτη φορά που έτυχε να δω φωτό της, βλέπω τεράστιες διαφορές αρχιτεκτονικής και κατασκευαστικής τεχνικής με τις ήδη γνωστές της Rolex.
Για πες δάσκαλε .., για πες
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Θα πρέπει να βρώ μια φωτό, και να την βάλω για τα συγκριτικά.

Μόνον έτσι θα γίνουν κατανοητά.
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Μια εισαγωγή. Θα ακολουθήσουν και φωτό.

Ας δούνε κάποιοι φίλοι την σχετική ποιότητα κατασκευής. Δεν αγαπάνε όλοι την μάρκα, και κάποιοι την αποφεύγουν, επειδή κατάντησε σύμβολο "νεοπλουτισμού".

Ουτε εγώ εγκρίνω / απολαμβάνω την σημερινή εικόνα, αλλά αυτο δεν αναιρεί την ποιότητα κατασκευής. Και την εικόνα αυτή ΙΜΟ την διαμόρφωσαν οι "κακοί" χρήστες και κάποια "κοράκια", που θέλησαν να βγάλουν λεφτά με γκρίζες συναλλαγές.

Και το ρεύμα σκοτώνει, αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιούμε λάμπες πετρελαίου, ψυγεία πάγου και περιστέρια για τις επικοινωνίες. Και τα μαχαίρια κόβουν, και από τις ταράτσες πηδάνε οι αυτόχειρες. Ολα θέλουν σύνεση, και αποδοχή στο μέτρο του φυσιολογικού.

https://www.bing.com/videos/riverview/r ... &FORM=VIRE
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Διευκρινίζω ότι από το πρωτο Ελβετικό μου στα 12 σαν επιβράβευση / εργαλείο για την είσοδό μου στο τότε Γυμνάσιο, ( το έχω ακόμα ) το επόμενο ρολόι μου ήταν στα 18 και κάτι ένα Rolex, από ...........απλή σύμπτωση. :smile_glossa:

Απέκτησα και άλλες μάρκες κατα την ωρολογιακή μου πορεία, πχ ένα SEIKO QUARTZ 100 SPORTS το 1978 ( απο περιέργεια :surprise: ), κάποιο Ω ( ....λάθος :sad: ), κάποιο Vacheron ( ....άλλο λάθος :box: ), δεν αξιολόγησα σαν λογική την αγορά ενός Αudemars Royal Oak το 1988 ( έκανε 4 φορες την αξία ενός Rolex GMT ), και δεν το πήρα. Και καλά έκανα.

Ολα αυτά τα χρόνια, πήρα πολλά Rolex, και οι εμπειρίες μου ήταν πάντα θετικές. Οπότε, είμαι πιστός ακόλουθος της μάρκας ( loyal :rose ), και παρακαλώ δικαιολογήστε τον "φανατισμό" μου, και ίσως την υπερβολική συμπάθεια. Φυσικά, με τις σημερινες τιμες, δεν νομίζω ότι είναι λογική μια αγορά, εκτός και αν κάποιος είναι 30-35, και θα το έχει για μια ζωή. :cheer:

Πλέον, και εγώ χρησιμοποιώ και άλλες μάρκες, ( φτηνές ) ειδικά σε καθημερινές σκληρές χρήσεις.

Τα Rolex, ζούνε στην θυριδα για αποφυγή "κοινονικοποιήσεων", και περιμένουν να περάσουν στην επόμενη γενεά. :cigar:
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Μια τυπική μηχανή.

Διακρίνουμε το σχεδόν συμπαγες αντίβαρο του αυτομάτου, με τα χρωματιστά, ( ροζ - κόκκινα / βυσσινί ) γρανάζια μετατροπής της παλινδρόμησης, την γέφυρα ( πλάκα ) του μπαλανσιέ, με μικρορυθμίσεις στην περιφέρεια, και με ρυθμίσεις στο πάτημα της γέφυρας ( δεν φαίνονται καλά )εδώ, θα φανούν στις επόμενες ) , και ένα perlage, στην κύρια πλάκα. Καμμιά επιπλέον επεξεργασία / φινίρισμα. Το θέμα ήταν αξιοπιστία και αντοχή.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos_I την Τετ Δεκ 31, 2025 12:58 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Μικρές αλλαγές, το αντίβαρο πλέον έχει παράθυρα για να φαίνονται οι χαραχμένες πληροφορίες, διαφορετικη ανάρτηση του αντιβάρου, και καμμιά διακόσμηση στις πλάκες.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Giorgos_I την Τετ Δεκ 31, 2025 1:03 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Giorgos_I

Εικόνα
Απάντηση