Έτσι όπως εξελίχθηκε το θέμα έχεις απόλυτο δίκιο Γιώργο μου.Giorgos_I έγραψε: Σάβ Σεπ 20, 2025 11:28 pmΤο προϊόν ΚΑΙ η αντιμετώπιση απογοήτευσε !Megalos έγραψε: Σάβ Σεπ 20, 2025 8:09 pm Γιωργο πρεπει να αναθεωρησεις γιατι η εταιρεια ειναι μια μεγαλη ... ιστορικη ... αξιοπιστη ... σοβαρη ... και με πρωτοπορειες εταιρεια της ωρολογοποιιας
μπορει να σε απογοητευσαν ανθρωποι της αλλα τα προιοντα της νομιζω δεν απογοητευουν
Εγώ, φανατικός της Rolex. Οταν ο κολλητός, αποφάσισε να προχωρήσει σε αγορά ακριβού ρολογιού, κοροϊδεύοντας με, εμένα και την Rolex, ( ....μιλαμε για 1983 !!! ), προχώρησε στην αγορά Ω, που έκρινε ότι ήταν καλύτερη και ποιοτικότερη. Τότε, η Ω είχε συνεχείς διαφημίσεις, φεγγάρια και διάστημα, η Rolex ..........( στην Ελλάδα τουλάχιστον ) ανύπαρκτη. Και εμένα, αν δεν μου το είχε προσφέρει η αδελφή μου το 1971, που τα έμαθα , δεν θα τα ήξερα. Και τότε, η Ω ήταν και πιο ακριβή από την Rolex ( το μοντέλο που διάλεξε ). Speedmaster Mark II.
Τα προβλήματα πολλά. Πήγαμε στην επίσημη, μέσα σε 3 μήνες, το καταθέσαμε, ζητώντας επισκευή / αντικατάσταση. Δεν χρειάζεται να πω τι έγινε.
Να μην τα πολυλογώ, γράψαμε στην Ελβετία, και μας είπαν να το "λύσουμε" με τους εδώ επίσημους αντιπροσώπους. Που είχαν κάνει την πώληση.
Επιστρέψαμε στην "εδώ", και ξαναβρήκαμε "τοίχο". Αν θυμάμαι καλά, η φίρμα ήταν "Χατζημιχάλης", στην Σταδίου. Οι ρολογάδες τότε ήταν χαμηλά στην Πανεπιστημίου, από Ιπποκράτους μέχρι Ομόνοια. Η "Χατζημιχάλης", ήταν η πρωτη φίρμα που ανέβηκε προς το Σύνταγμα, που πλέον έχει γύρω γύρω και στην Βουκουρεστίου, όλα τα ρολογάδικα.
Μετά από τις προσπάθειες, το ρολόι κατέληξε στα άχρηστα.
Τότε, για να απαλύνω τον πόνο, του εκχώρησα ένα GMT από αυτά που είχα ( είχα τότε 5-6 Rolex ) το οποίο τον συνόδευσε μέχρι την δυστυχώς πρόωρη αποχώρησή του από την ζωή το 2004.
Το GMT, 1675, τότε είχε τιμή 92.000 Δρχ, και το αποκτούσες με έκπτωση 10-15 %. Φυσικά, του το έδωσα με ελάχιστο ποσό, είχε ήδη την ζημιά από το Ω.
Από την στιγμή που το εκχώρησα, προσπαθούσε να το σπάσει, για να με πείσει ότι δεν είναι καλής ποιότητας. Και τι δεν του έκανε !!!! Δεν τα κατάφερε όμως, και αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η R είναι πιο ποιοτική από την Ω. Και δεν το έβγαλε ΠΟΤΕ από το χέρι του.
Τοτε, νεαροί, δεν είχαμε εμπειρία για να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Σήμερα, θα ξέραμε τον τρόπο της νομικης αντιμετωπισης, κοινοποίηση σε μέσα, κλπ. Μάθαμε απο άλλη περίπτωση που έτυχε μετά από κάποια χρόνια.
Η Ω, μπορεί να έχει καλά προϊόντα, αλλά εμάς μας έτυχε ένα "κακό", που από την αντιμετώπιση και την μετέπειτα εμπειρία, καταλήξαμε ότι το "προϊόν" ήταν κακό εν γνώσει τους, επιστροφή από άλλο πελάτη ? ζημιά από κακό χειρισμό ? που το "πάσαραν" σε εμάς, σε δύο νεαρούς, όχι σε κανέναν μεγαλόσχημο.
Οσο και καλό προϊόν να έχεις, αν το δίκτυο υποστήριξης δεν είναι καλό, η "εικόνα" στον καταναλωτή γίνεται αρνητική.
Τελος ιστορίας.
Όντως η εδώ τουλάχιστον αντιπροσωπεία στο θέμα σερβίς δεν έχει δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις εν σχέση με την Rolex .
Αλήθεια τι απέγινε εκείνο το ρολόι ? Το Omega εννοώ . Το κράτησε …το έφτιαξε κάπου ?