kalvetfl67 έγραψε: Τρί Δεκ 10, 2024 7:35 pm
Mια χαρά αγορά .Πολύ ομορφο κομμάτι . Μάθαμε να απαξιώνουμε στα φόρουμ κάθε τι φτηνό
Υπάρχουν εκει εξω άπειρα χαμηλού κόστους ρολόγια που ειναι αστέρια
Θα πώ εδω κι ένα παράπονό μου . Ειμαι στα φόρουμ πάρα πολλά χρόνια . Πέρασε κόσμος και κοσμάκης και μάθαμε και ειδαμε τι αγοράζει και τι φοράει .Από όλους αυτούς δεν θυμάμαι πάνω από 10 να εχουν κάνει ποστ με Κινέζικο ρολόι . Μιλάω για φτηνά κομμάτια των 20-50 ευρώ (Curren , Lige, SKMEI, και πολλά άλλα) . Τόσο πια άχρηστα είναι ? Τόσο χαμηλής ποιότητας ? Τόσο βαρετά ? Οχι . Δεν πιστευω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν στη συλλογή τους κάποιο . Κι αν δεν έχουν κακώς . Πρόκειται για πολύ αξιόλογα, ενίοτε πολύ ομορφα και αρκούντως ποιοτικά μοντέλα . Που κρατάνε και αξιοπρεπή χρονομετρία . (Δεν είμαστε δα και όλοι τόσο φανατικοί με τα δευτερόλεπτα ) . Ισως κάποιοι να ντρέπονται να τα δείξουν . Ισως να σκέφτονται ότι δεν θα πάρουν πολλά like . Δεν ξέρω τι να πώ. Εγω έχω πολλά . Και σιγά σιγά θα τα ανεβάζω σε αυτή τη σελίδα .
+1000 φιλε Γιωργο .... εγω παντως εχω φθηνα κινεζικα ... και τα ποσταρα και θα τα ποσταρω
These users thanked the author Megalos for the post:
spyoly έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 10:56 am
Δωράκι φίλου αγορασμένα στη Σ.Αραβια και σε τιμή που ντρεπόταν να μου ανακοινώσει …πιστεύω κάπου στα 10-15 ευρώ….
10 atm και friction bezel μαζί με ημερομηνία …τι άλλο να ζητήσει κανείς
πανεμορφο με εντονα νουμερα και χρωματα για εμας τους καπως ... μεγαλουστικους
These users thanked the author Megalos for the post:
gep έγραψε: Τετ Δεκ 11, 2024 2:37 pm
Άλλο ένα Batavia από τιτάνιο σε quartz και μικρές διαστάσεις. Στοιχεία στο καντράν, με εξαίρεση το 5 που είναι ο τυχερός μου αριθμός.