Τρώς ψαρικά, και λόγω "επαφών", εξασφαλίζεις χέλια, που είναι ελαφρώς δυσεύρετα. Τα συγκεκριμένα, είναι "μυτάρια", με μυτερή μύτη, έναντι των υποδεέστερων πριντσπάτων με την στρογγυλή.
Και φυσικά σαρδέλες, μαζί με τα υπόλοιπα.
Πολλοί, απεχθάνονται τα χέλια όπως και το αυγοτάραχο, αμφότερα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Σε άλλο νημα, θα αναλύσουμε τις διαφορές και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά.
![Εικόνα](https://i.postimg.cc/90BqZdy3/20241012-224747.jpg)
![Εικόνα](https://i.postimg.cc/pTcK6YpD/20241012-224754.jpg)