Τι φάγαμε σήμερα
- markosgr28
- moderator
- Δημοσιεύσεις: 12556
- Εγγραφή: Πέμ Ιούλ 16, 2009 6:19 pm
- Τοποθεσία: Ηράκλειο, Κρήτης
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5176 times
Re: Τι φάγαμε σήμερα
Καταπληκτικά και τα φαγητά και τα καίκια. Πάντα τέτοια.
Το διαδικαστικό λίγο πολύπλοκο για τα ψάρι, αφού άξιζε μπράβο!
Το διαδικαστικό λίγο πολύπλοκο για τα ψάρι, αφού άξιζε μπράβο!
- Giorgos_I
- Δημοσιεύσεις: 539
- Εγγραφή: Παρ Ιαν 26, 2024 11:40 pm
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 759 times
Re: Τι φάγαμε σήμερα
Επειδή εδώ, το internet είναι .....λίγο δύστροπο, δεν είναι εύκολη η καθημερινή είσοδος και παράθεση υγιεινών γευμάτων, μαζί με το σήμερα φόρεσα κλπ.
Οπότε, πάμε μια ενδεικτική, γευμάτων τελευταίων ημερών. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για παρασκευές στο σπίτι.
Οπότε, πάμε μια ενδεικτική, γευμάτων τελευταίων ημερών. Μιλάμε ΠΑΝΤΑ για παρασκευές στο σπίτι.
- Giorgos_I
- Δημοσιεύσεις: 539
- Εγγραφή: Παρ Ιαν 26, 2024 11:40 pm
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 759 times
Re: Τι φάγαμε σήμερα
- Megalos
- Διαχειριστής
- Δημοσιεύσεις: 43145
- Εγγραφή: Τετ Μάιος 13, 2009 3:05 am
- Τοποθεσία: Athens
- Has thanked: 40308 times
- Been thanked: 8770 times
Re: Τι φάγαμε σήμερα
Γιωργο μας τρελανες με τα τοσα ωραια φαγητα σου .... εμενα μου αρεσαν οι πατατες σε αυτο το πιατο που ειναι ολοκληρες και ροδιζουν στο φουρνο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- Giorgos_I
- Δημοσιεύσεις: 539
- Εγγραφή: Παρ Ιαν 26, 2024 11:40 pm
- Has thanked: 205 times
- Been thanked: 759 times
Re: Τι φάγαμε σήμερα
...διαλέγουμε μικρές πατάτες, τις πλένουμε και τις βράζουμε με την φλούδα.
Μετά, ένα χαράκωμα, ή σφαλιάρα να σκάσουνε, ( οπως οι επισυναπτόμενες από το αρχείο ) και τις ροδίζουμε στο γκρίλ, οπότε είναι σαν καστανα, και είναι χωρίς λάδια κλπ.
Εξαιρετικές. Απλώς, δεν προλαβείνεις να φάς, τις τρώει η οικογένεια.
Και εμένα, μου μενουν τα ......σκόρδα, που βάζω μπόλικα, για να μου πέφτει η πίεση.
Μετά, ένα χαράκωμα, ή σφαλιάρα να σκάσουνε, ( οπως οι επισυναπτόμενες από το αρχείο ) και τις ροδίζουμε στο γκρίλ, οπότε είναι σαν καστανα, και είναι χωρίς λάδια κλπ.
Εξαιρετικές. Απλώς, δεν προλαβείνεις να φάς, τις τρώει η οικογένεια.
Και εμένα, μου μενουν τα ......σκόρδα, που βάζω μπόλικα, για να μου πέφτει η πίεση.