Η ίωση της ωρολογοποιίας

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8755 times

Re: Η ίωση της ωρολογοποιίας

Δημοσίευση από Megalos »

Ανδρεα φιλε καλως ηρθες στην Σπιναλογκα των ωρολογοφιλων ...
εδω ειμαστε ολοι ''μολυσμενοι'' με τον ιο των ρολογιων....
αν ομως πηγαινεις συχνα στην Ελβετια λεω να σου προτεινουμε το νεο εμβολιο κατα της ΙΥΩ (ιωση υψηλης ωρολογοποιιας) :nurse:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
andreas
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από andreas »

StefMac έγραψε:Φίλε Αντρέα,
θα ξεκινήσω με τα "μειονεκτήματα" του POLARIS μπας και σε "φρενάρω" λίγο ... :-)

1. Υψηλή τιμή !!!
2. Ακριλικό κρύσταλλο, και όχι ζαφείρι !!
3. Αρκετά παχύ ρολόι για την διάμετρό του !

Αυτά φίλε μου,
και ελπίζω να βοήθησα ... :?

Να και το χάλια πλατινένιο POLARIS ...
Εικόνα

Στέφανε ...πράγματι με φρενάρισες κι αυτό γιατί μου είχε διαφύγει το πάχος..... ...το σαφάρι συνεχίζεται λοιπόν
andreas

Δημοσίευση από andreas »

Megalos έγραψε:αν ομως πηγαινεις συχνα στην Ελβετια λεω να σου προτεινουμε το νεο εμβολιο κατα της ΙΥΩ (ιωση υψηλης ωρολογοποιιας) :nurse:
δεν πηγαίνω συχνά φίλε Megale....αλλά τον ΙΥΩ δεν τον πολυφοβάμαι ......έχει αναπτύξει αντισώματα η τσέπη μου...
Άβαταρ μέλους
joman
Has thanked: 57 times
Been thanked: 24 times

Δημοσίευση από joman »

Άλλο ενα θύμα της ίωσης.
Λυπάμαι που θα στο πω έτσι ωμά φίλε Αντρέα, αλλά δεν υπάρχει ελπίδα...
Θα υποφέρεις μέχρι τέλους.
Να είμαστε ρεαλιστές , έτσι;
Και μη με παρεξηγήσεις για αυτό που θα πω, αλλά για μένα ο πόνος σου θα είναι μια παρηγοριά. :?
Γιατί θα ξέρω πως δεν θα είμαι μόνο εγώ που υπομένω τα βασανιστήρια αυτά, εγωιστικό μεν, αλλά τι να σου κάνω.
Ας πρόσεχες :ha:
Πάντως το ΡΟ είναι και ένας απο τους δικούς μου καημούς, αλλά για την ώρα τον έχω καταπολεμήσει με το άλλο φάρμακ(ι)ο, που το ονόμασα μαράζι.
Καλό κουράγιο φίλε, και μη στεναχωριέσαι.
Εδώ όλοι λέμε τον πόνο μας άφοβα.... :good:
Άβαταρ μέλους
GeorgeD
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από GeorgeD »

αντρέα τα πιο σωστά αντισώματα έχεις αναπτύξει
κράτα άμυνα γιατί είναι δύσκολοι καιροί
πάντως αν αποφασίσεις να κάνεις την..."κουτσουκέλα" ψάξε και εντός, είμαι σίγουρος θα βρείς πολύ καλές τιμές ιδίως αν το διαπραγματευτείς
ότι χρήμα μένει στην χώρα την περίοδο που διανύουμε βοηθάει πολύ περισσότερο απ'όσο φαντάζεσαι
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

Αμα το ψάξεις αρκετά θα βρείς καλή τιμή φίλε...
andreas

Δημοσίευση από andreas »

Φίλε joman, για να είμαι ειλικρινής ακόμα δεν με έχει πιάσει κανένα μαράζι ......περισσότερο με απολαμβάνω την γνωριμία με το αντικείμενο παρά να στεναχωριέμαι για την έλλειψη κάποιου ρολογιού...ίσως επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα ....... μετά το προξενιό που μου χάλασε ο Στέφανος με το polaris (όχι βέβαια ότι θα πήγαινα να το αγοράσω αύριο) έχω ξεκινήσει το φλερτάκι με αυτά
http://www.gemnation.com/watches/Zenith ... 5-959.html
http://www.gemnation.com/watches/Zenith ... 15964.html

ακόμα κάνουμε chat από το διαδίκτυο αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να τα δω από κοντά .....

όπως και να χει είναι μακρύς αλλά πολύ ευχάριστος ο δρόμος .....

να αναφέρω επίσης ότι έχω πραγματικά απολαύσει τα άρθρα και τις συνετεύξεις από το περιοδικό και το site clepsydre.gr του Κωστή... εξαιρετική δουλειά, εξαιρετικά εύπεπτη ακόμα και από μη-ειδήμονες αναγνώστες και επιτυγχάνει με αρτιότητα την γνωριμία με πολλές πτυχές της ωρολογοποιίας της ....φίλε Κωστή τα θερμά μου συγχαρητήρια !!!! εύχομαι πάντα δύναμη και επιτυχία στην εξάπλωση του ιού όσο περισσότερο γίνεται .....
Άβαταρ μέλους
GeorgeD
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από GeorgeD »

agapite andrea xairomai pou diakrino mia protimisi sta zenith!! :good:
axizei mono kai mono gia na vazeis to auti sou na akous ton El Primero na pirovolei!
VIWOW

Δημοσίευση από VIWOW »

Αγαπητέ Ανδρέα, ευχαριστώ για τα πολυ καλά σου λόγια.

Ήθελα και εγώ να γράψω για την αντιμετώπιση της "ασθένειας" που αναφέρεις, μόνο που έχω διαπιστώσει ότι ο ιός είναι ύπουλος και υπό εξέλιξη και κατά την έννοια αυτή εμφανίζεται με διαφορετικό τρόπο στον καθένα. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις αλλάζει μορφή με την πάροδο του χρόνου.

Υπάρχουν και άτομα τα οποία είναι απλά φορείς του ιού, χωρίς να νοσούν.

Το "κακό" είναι ότι ακόμη και οι απλοί φορείς μεταφέρουν τον ιό σε άλλα άτομα και αυτό είναι λάθος. Όπως λάθος είναι ότι το ελβετικό κράτος (που έχει συμφέροντα από την εξάπλωση του ιού) πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες μια συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στην Βασιλεία, όπου, χωρίς να το γνωρίζουν οι επισκέπτες, υπάρχουν ειδικές συνθήκες εξάπλωσης του ιού.

Με τον τρόπο αυτό η αρρώστια θα εξαπλώνεται διαρκώς και θα πολλαπλασιάζονται τα θύματα...

Προσωπικά έχω καταφέρει να βρω μια χρυσή τομή με την εξέλιξη της αρρώστιας (αφού ξόδεψα πολλά σε γιατρούς και φάρμακα). Ασχολούμαι όλη μέρα με τα ρολόγια (έχω βαριά Υψηλή Ωρολογίτιδα), αλλά έχω να αγοράσω ρολόι (για τον εαυτό μου) από το 2003!

Λέω σε λίγο καιρό να μπω κατ' ευθείαν για εγχείριση (tourbillon ή grande sonnerie ή και τα δύο χειρουργία μαζί και ίσως και perpetual calendar, θα δούμε).

Το χειρότερο είναι ότι την επέμβαση δεν την καλύπτει το ΤΕΒΕ... Οπότε μαζεύω χρήματα...

Με αγωνιστικά γκουχ-γκουχ

Κωστής
andreas

Δημοσίευση από andreas »

VIWOW έγραψε: Λέω σε λίγο καιρό να μπω κατ' ευθείαν για εγχείριση (tourbillon ή grande sonnerie ή και τα δύο χειρουργία μαζί και ίσως και perpetual calendar, θα δούμε).

εδώ βλέπουμε δηλαδή τον ιό στην πιο επιθετική του μορφή....τι να πω βρε Κωστή ...εάν είναι για το καλό της υγείας σου θα πρέπει να τις κάνεις (έστω και χωρίς το ΤΕΒΕ)...η υγεία πάνω απ' όλα!!!!...και όταν με το καλό βγείς από το χειρουργείο θα χαρούμε πολύ να δούμε τις "ουλές" σου.
Απάντηση