gep έγραψε:Η άποψη σου για τα Code, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Η φωτογραφία το αδικεί πολύ. Από κοντά είναι υπέροχο. Μαζί με τα panerai η ap είναι η αγαπημένη μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
gep έγραψε:Η άποψη σου για τα Code, με βρίσκει απολύτως σύμφωνο.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Συμφωνώ απόλυτα…. Απλά στα off shore αγαπημένη μου σειρά είναι το 44μμ που καταργήθηκε. Τα pusher δεν με ενοχλούν…Dimitris Real έγραψε:Μέσα στην υπερβολή τους είναι πολύ ωραία τα Offshore. To 43αρι μου αρέσει λιγότερο λόγω των πολύ έντονων και επιθετικών pushers που μοιάζουν με ξένο σώμα στο ρολόι.
Η σειρά code μου αρέσει πολύ από την πρώτη στιγμή. Δεν κατάλαβα ποτέ το απίστευτο θάψιμο που έπεσε όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά.
Το κλασικό Royal Oak, είτε στα 39mm είτε στα 41mm είναι το ωραιότερο και μάλλον αξεπέραστο μοντέλο της εταιρείας.
Αν η Monica Bellucci ήταν ρολόι, θα ήταν Panerai. Οι πιο χορταστικές και sexy καμπύλες της ωρολογοποιίας.
Στα δικά μου μάτια, τα Radiomir είναι τα ομορφότερα όλων.
Πράγματι πρέπει να το αδικεί η φωτο, γιατί ειδικά οι δείκτες το κάνουν να δείχνει φτηνό στη φωτο, ενώ το καντράν φαίνεται ότι είναι καταπληκτικό.
Πράγματι η φωτό το αδικεί. Δεν φαίνονται καλά οι δείκτες και το dial αλλά κυρίως δεν φαίνεται η κάσα που είναι υπέροχη.