Επιτρέπεται. Να μην πω ότι ......επιβάλλεται.
Από όλα που πέρασαν, έχουν απομείνει, 2. Ενα Submariner 5513 του 1983, και ένα GMT Master, όχι το ΙΙ, αλλά το σκέτο, το .........γνήσιο.
Φωτό.
Κατα την διάρκεια της "θητείας" μου με την μάρκα, πέρασαν δεκάδες ( κυριολεκτικά ) ρολόγια, αγόραζα κατα μέσον όρο 2 τον χρόνο, και έδιωχνα τα παληά. Σε ..........ολοκαίνουργια κατάσταση μεν, αλλά. Ειχα κάποια εποχή ή 6 ή 7 ......παράλληλα.
Οι προτιμήσεις, ήταν πάντα στα Sub και στα GMT. Φυσικά, φόρεσα και Daytona ( φωτο ) το 1971-2. Ακριβώς όπως αυτό, ΔΕΝ έλεγε DAYTONA. COSMOGRAPH έλεγε.
Το πιο άχρηστο ρολόι
Μετά από λίγο καιρό, 1974, το αντικατέστησα με το πρώτο μου Sub ένα 5513 της εποχής. Ακολούθησε ένα GMT πάλι της εποχής, 1645.Ολα με ακρυλικό. Η ιστορία θα αναφερθεί κάποια στιγμή.
Το συγκεκριμένο Sub ειναι μια ειδικη - περιορισμενη έκδοση, κυκλοφορούν λίγα, και για τον λόγο αυτό σπάνιο. Λόγω αυτού, μου ζητήθηκαν φωτό, που αναρτήθηκαν στο TRF ( The Rolex Forum ), στην εγκυκλοπαίδεια των Sub.
Ειναι η έκδοση με μεγαλύτερες βούλες ώρας, ακριβώς πριν την εφαρμογή λευκόχρυσων κύκλων στις ώρες. Από το TRF, βρέθηκε Αμερικάνος, που είχε σειριακό αριθμό +2 από το δικό μου. Εννοείται ότι έλαβα υψηλότατες προσφορές από τους συλλέκτες, για να το εκχωρήσω, αλλά, δεν το έδωσα. Το ρολόι, μάλλον, τα ρολόγια, παραμένουν σε τραπεζική θυρίδα, από το 2014, εξέρχονται κάποιες περιόδους για λίπανση. Οι λόγοι, καθαρά προσωπικοί.