Ρολογαρα.
Ο χρόνος θα δείξει ότι είναι από τα σπουδαιότερα Omega που φτιάχτηκαν ποτέ
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρολογαρα.
Αχ Σπύρο μου... τρελή αγάπη το Breitling. Όταν το είχα δεν το εκτίμησα το 24ωρο dial όσο θα έπρεπε.
Καταπληκτικα χρονόμετρα απο την nero η οποια μαλλον λειτουργουσε ως αντιπρόσωπος της Lemania στη Μεγαλη Βρετανια .gep έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 9:24 pm Όταν οι άγγλοι ψάρευαν για γερμανικά U-boat στον ατλαντικό με τα σόναρ. 6 δευτερόλεπτα όλα και όλα μεταφρασμένα σε υάρδες για να υπολογίσουν που και σε ποια απόσταση έπρεπε να ρίξουν τα βαρέλια με τα κουφέτα μέχρι να δουν λάδια στην επιφάνεια.
Αυτά όμως δεν τα φόρεσα σήμερα, μπορεί να είμαι off-topic
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Φιλε για να πουμε την αληθεια η 24ωρη απεικονιση ειναι ομορφη και γεμιζει το καντραν με πληροφορίες (οπως ειχε απαιτησει απο την Breitling ο Astronaut Scott Carpenter)ομως στην καθημερινοτητα εαν μαλιστα δεν εισαι σε διαστημικη τροχια δεν βολευει καθολου .TheWatchBuddies έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 25, 2024 2:30 pmΑχ Σπύρο μου... τρελή αγάπη το Breitling. Όταν το είχα δεν το εκτίμησα το 24ωρο dial όσο θα έπρεπε.
Βεβαίως και να επανέλθεις, αυτά έχουν αξία, όχι τιμήspyoly έγραψε:Καταπληκτικα χρονόμετρα απο την nero η οποια μαλλον λειτουργουσε ως αντιπρόσωπος της Lemania στη Μεγαλη Βρετανια .gep έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 9:24 pm Όταν οι άγγλοι ψάρευαν για γερμανικά U-boat στον ατλαντικό με τα σόναρ. 6 δευτερόλεπτα όλα και όλα μεταφρασμένα σε υάρδες για να υπολογίσουν που και σε ποια απόσταση έπρεπε να ρίξουν τα βαρέλια με τα κουφέτα μέχρι να δουν λάδια στην επιφάνεια.
Υπαρχουν αρκετοι διαφορετικο τυποι χρονιμετρων που ειχαν χρηση τοσο στο Royal Navy και την RAF (χαρακτηριστικό το broad arrow στο καντραν) οσο και στο BBC η αλλες υπηρεσιες.
Εχω στην κατοχη μου μια μικρη συλλογη απο την συγκεκριμενη εταιρεια και εφ όσον υοαρχει ενδιαφερον θα επανέλθω
Έτσι ακριβώς, αν δεν το φοράει κανείς σε μόνιμη βάση ώστε να συνηθίσει το καντράν, είναι μπέρδεμα. Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραίο ο κοσμοναύτης σουspyoly έγραψε:Φιλε για να πουμε την αληθεια η 24ωρη απεικονιση ειναι ομορφη και γεμιζει το καντραν με πληροφορίες (οπως ειχε απαιτησει απο την Breitling ο Astronaut Scott Carpenter)ομως στην καθημερινοτητα εαν μαλιστα δεν εισαι σε διαστημικη τροχια δεν βολευει καθολου .TheWatchBuddies έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 25, 2024 2:30 pmΑχ Σπύρο μου... τρελή αγάπη το Breitling. Όταν το είχα δεν το εκτίμησα το 24ωρο dial όσο θα έπρεπε.
Θελει πολυ ωρα για να διαβασεις την ωρα
Και Mille miglia και gmt, πανέμορφο να το χαίρεσαιTheWatchBuddies έγραψε:Καλησπέρα σε όλους παιδιά
Challenge acceptedgep έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 25, 2024 3:18 pmΒεβαίως και να επανέλθεις, αυτά έχουν αξία, όχι τιμήspyoly έγραψε:Καταπληκτικα χρονόμετρα απο την nero η οποια μαλλον λειτουργουσε ως αντιπρόσωπος της Lemania στη Μεγαλη Βρετανια .gep έγραψε: ↑Τετ Ιαν 24, 2024 9:24 pm Όταν οι άγγλοι ψάρευαν για γερμανικά U-boat στον ατλαντικό με τα σόναρ. 6 δευτερόλεπτα όλα και όλα μεταφρασμένα σε υάρδες για να υπολογίσουν που και σε ποια απόσταση έπρεπε να ρίξουν τα βαρέλια με τα κουφέτα μέχρι να δουν λάδια στην επιφάνεια.
Υπαρχουν αρκετοι διαφορετικο τυποι χρονιμετρων που ειχαν χρηση τοσο στο Royal Navy και την RAF (χαρακτηριστικό το broad arrow στο καντραν) οσο και στο BBC η αλλες υπηρεσιες.
Εχω στην κατοχη μου μια μικρη συλλογη απο την συγκεκριμενη εταιρεια και εφ όσον υοαρχει ενδιαφερον θα επανέλθω