Σωστό, να δούμε αν το πετύχει όμως, τέτοιες κινήσεις έχουν ρίσκο σε όλα τα προϊόντα και τις εταιρείες. Και αφήνουν πίσω κενό που το καλύπτει ο ανταγωνισμός πλέον. Πάντως και η τάση στα ρολόγια είναι προς τα ακριβά με τα πιο προσιτά να έχουν πτώση, λόγω ίσως και των smart watches, οπότε μάλλον προς τη σωστή κατεύθυνση είναι.nick10 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 27, 2022 1:49 pmΛογικό, αφού στη luxury κατηγορία, υπάρχει και το μεγαλύτερο κέρδοςmarkosgr28 έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 27, 2022 10:15 am Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον και εντυπωσιακό! Ευχαριστώ! Η Β διατηρεί τη σειρά Professional, αλλά γενικά για κάποιο λόγο δεν προβάλει τόσο το χαρακτήρα αυτό, η εκτίμηση μου είναι ότι κινείται προς το luxury σχεδόν αποκλειστικά πλέον.
Άσχετο, δείτε την εικόνα που έχω βάλει σε άλλο νήμα, για τις πωλήσεις των Ελβετών. Η Tudor έκανε μεγάλη άνοδο από 2019 έως το 2020, μετά έπεσε. Αν θυμάστε ήταν τότε που έβγαλε το Ρ01 και γενικά φάνηκε να μην έχει κάτι άλλο νέο να δώσει, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία με νέα μοντέλα και δημοφιλία. Τώρα αρχίζει να ανακάμπτει πάλι με πιο σταθερά βήματα σε σχέση με το τι μοντέλα βγάζει. Αυτά δεν έχουν σχέση με το παραπάνω σχόλιο για το ρίσκο και το luxury, είναι άλλο σχόλιο, γιατί βλέπω και η Β τα τελευταία χρόνια να κάνει άλματα και να είναι η πιο δραστήρια και δυναμική εταιρία που ακούει την αγορά και τον κόσμο και τα σοσιαλ. Φέτος όμως μου έδωσε και αυτή την αίσθηση ότι έχει φτάσει σε ένα σημείο που ή δεν έχουν κάτι άλλο να δώσουν, ή δεν ξέρουν προς τα που να κινηθούν, πέρα από το ότι θέλουν με μανία να ανέβουν κατηγορία. Μπορεί να είναι λάθος η εκτίμηση μου, σίγουρα αυτοί κάνουν έρευνες και ξέρουν την αγορά πιο καλά από εμένα που δεν έχω στοιχεία, οπότε μακάρι να κάνω λάθος.