Πολύ ωραία νέα, αναμένω με ενδιαφέρον
![cheer :cheer:](./images/smilies/934wrgif.gif)
Πολύ ωραία νέα, αναμένω με ενδιαφέρον
Καλοφορετο, να το χαιρεσαι με υγεία, κλασσικο και πάντα διαχρονικο ρολόι το Speedmastercamen έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 30, 2021 9:25 am Παμε μια πρωτη καρπισια λιγα λεπτα μετα την αποκτηση
Για τα δικα μου γουστα κ προτιμησεις το συγκεκριμενο speedmaster ειναι το ομορφοτερο απο ολα τα συγχρονα! Εκπληκτικο μπρασελε ,εκπληκτικο κουμπωμα, τελειο μεγεθος…εξαφανιζεται στον καρπο,οσο πρεπει ήσυχο ,δεν φωνάζει !
Η μεγαλυτερη ηδονη βεβαια ειναι οταν το πιανεις πρωτη φορα στο χερι σου μεσα στο καταστημα, του βγαζεις τις ζελατινες κ του κανεις το πρωτο κουρδισμα ...κ ο πωλητής σου λεει γελώντας "μα δεν το πληρώσατε ακομη" !
Κ απο τη χαρα σου το βαζεις κ λαθος ωρα κ μετα απο λιγο απορεις γτ χανει 10λεπτα καινουργιο ρολοι αχαχαχαχαχαχαχαχα
καλοφορετο φιλε ... εξαιρετικη επιλογη .... ρολοι που θα σου μεινειcamen έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 30, 2021 9:25 am Παμε μια πρωτη καρπισια λιγα λεπτα μετα την αποκτηση
Για τα δικα μου γουστα κ προτιμησεις το συγκεκριμενο speedmaster ειναι το ομορφοτερο απο ολα τα συγχρονα! Εκπληκτικο μπρασελε ,εκπληκτικο κουμπωμα, τελειο μεγεθος…εξαφανιζεται στον καρπο,οσο πρεπει ήσυχο ,δεν φωνάζει !
Η μεγαλυτερη ηδονη βεβαια ειναι οταν το πιανεις πρωτη φορα στο χερι σου μεσα στο καταστημα, του βγαζεις τις ζελατινες κ του κανεις το πρωτο κουρδισμα ...κ ο πωλητής σου λεει γελώντας "μα δεν το πληρώσατε ακομη" !
Κ απο τη χαρα σου το βαζεις κ λαθος ωρα κ μετα απο λιγο απορεις γτ χανει 10λεπτα καινουργιο ρολοι αχαχαχαχαχαχαχαχα
καλοφόρετο με υγεια ... τι να πουμε για αυτο το ρολοι ...!!!!!!!1camen έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 30, 2021 9:25 am Παμε μια πρωτη καρπισια λιγα λεπτα μετα την αποκτηση