Και εγώ γιαυτό έφυγε όλο το Pyrex με την μια!!!pontioz έγραψε:Πω ρε φίλε...
Κι έχω να φάω από δαύτα εδώ και χρόνια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ γιαυτό έφυγε όλο το Pyrex με την μια!!!pontioz έγραψε:Πω ρε φίλε...
Κι έχω να φάω από δαύτα εδώ και χρόνια...
ε βρε γλεντια .... αντε να τελειωσει η καραντινα και μας τραπεζωνεις θα σου παρουμε εμεις τα υλικαpcharbas έγραψε:Κανελονια!!!
Μακάρι να πάνε όλα καλά γρήγορα!!! Θα σας πω και ένα μυστικό.... Η γυναίκα δεν ξέρει για εσάς άρα θα είναι δύσκολο να σας τραπεζωσω όσο και να το θέλω χαχαχα!!! Άμα μάθει τι αγοράζω θα με κρεμάσει!Megalos έγραψε:ε βρε γλεντια .... αντε να τελειωσει η καραντινα και μας τραπεζωνεις θα σου παρουμε εμεις τα υλικαpcharbas έγραψε:Κανελονια!!!
αλλος ενας που αλλα λεει στην συζυγοpcharbas έγραψε:Μακάρι να πάνε όλα καλά γρήγορα!!! Θα σας πω και ένα μυστικό.... Η γυναίκα δεν ξέρει για εσάς άρα θα είναι δύσκολο να σας τραπεζωσω όσο και να το θέλω χαχαχα!!! Άμα μάθει τι αγοράζω θα με κρεμάσει!Megalos έγραψε:ε βρε γλεντια .... αντε να τελειωσει η καραντινα και μας τραπεζωνεις θα σου παρουμε εμεις τα υλικαpcharbas έγραψε:Κανελονια!!!
Όλο το τραπέζι πολύ νόστιμο φαίνεται!!! Η τηγανιά είναι πάντα στη λίστα μου!!!markosgr28 έγραψε:Κανελονια ειχα πολυ καιρο να φάω, αλλα τα είχαμε σε ενα τραπεζι την περασμένη βδομάδα και πολυ τα ευχαριστηθηκα, ηταν μαζί με χοιρινό τηγανια
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελεια ολα φιλε Μαρκο!!markosgr28 έγραψε:Κανελονια ειχα πολυ καιρο να φάω, αλλα τα είχαμε σε ενα τραπεζι την περασμένη βδομάδα και πολυ τα ευχαριστηθηκα, ηταν μαζί με χοιρινό τηγανια
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελειος Μαρκο!markosgr28 έγραψε:Να είστε καλά φίλοι μου, ευχαριστώ.
Για να συμπληρώσω την περιγραφή, εκτός τα κανελόνια, έχει πράσινη σαλάτα με πρασινάδες δικής μου παραγωγής και καρύδια από το χωριό μου, πατζαροσαλάτα κατασκευής της γυναίκας, λευκό και κίτρινο κρητικό τυρί (μυζήθρα και κεφαλοτύρι), ρύζι, η τηγανιά είναι με χοιρινό και χωριάτικο λουκάνικο, αυτά όχι τοπικά από σ&μ.
Να είσαι καλά φίλε Γιάννη, ευχαριστώ.giannistissot έγραψε:Τελειος Μαρκο!markosgr28 έγραψε:Να είστε καλά φίλοι μου, ευχαριστώ.
Για να συμπληρώσω την περιγραφή, εκτός τα κανελόνια, έχει πράσινη σαλάτα με πρασινάδες δικής μου παραγωγής και καρύδια από το χωριό μου, πατζαροσαλάτα κατασκευής της γυναίκας, λευκό και κίτρινο κρητικό τυρί (μυζήθρα και κεφαλοτύρι), ρύζι, η τηγανιά είναι με χοιρινό και χωριάτικο λουκάνικο, αυτά όχι τοπικά από σ&μ.
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk