Καλά βρε Δημήτρη... πού το βρήκες και το τσίμπησες??? Απ'όσο καταλαβαίνω δεν είναι και εύκολο να τα βρεις στις μέρες μας. Πολύ καλή αγορά, και απ'ό,τι είδα εάν το φροντίσεις, είναι ρολογάρα με τα όλα του!!!!
antonis_ch έγραψε:Φιλε Κωνσταντινε μήπως ο νονος σου ενδιαφερεται για ακομη ενα βαφτιστήρι??!! 0100 ξερω καποιο διαθέσιμο να ξαναβαφτιστεί!!
Οπως και να έχει εγω θα το κρατούσα..δεν πουλας ενα τετοιο κομματι...
Φιλικα,
Αντωνης
καλα ναι δεν λέω... όπως είπα μάλλον στην οικογένεια θα μείνει. Άντε να δούμε και τον azaas senior στην παρέα μας να τρελαθούμε χιχιχι 0100 Έχει και αυτός να δείξει κάτι ρολογάκια εκεί πέρα :mrgreen:
Φιλικά Κωνσταντίνος
ΥΓ: Όταν μπει - ότε + αν για όσους κάναν αρχαία - κάντε του πλακίτσα για τα Πανεράι, να δούμε αν θα τσιμπήσει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
StefMac έγραψε:Τι πιο πότε ... :D
Πες μας λεπτομέρειες !!! :D
Άντε μιας και το είπα και στα παιδιά στην συνάντηση να το πω και εδώ. Για τα γενέθλιά μου, τα οποία είχα πρόσφατα, μου δώρισε ο νονός μου ένα Sport Evolution GMT. Πίστεψέ με δεν θέλω να φανώ αχάριστος - και θέλω να πιστεύω οτι δεν είμαι - αλλά το συγκεκριμένο ρολόι ποτέ δεν μου έκανε κλικ... ή καλύτερα τικ 0100 Οπότε μιας και έχω ήδη μαζέψει κάποια λεφτά, για άλλο ρολόι, λέω είτε να το πουλήσω και να πάρω αυτό που μ'αρέσει κάτι μήνες νωρίτερα ή να το δωρίσω με την σειρά μου στον πατέρα μου, του οποίου τα γενέθλια απέχουν κάτι περισσότερο από έναν μήνα.
Το τί θα κάνω δεν το γνωρίζω ακόμη. Αλλά μάλλον δεν θα το κρατήσω απ'ό,τι βλέπω...
Φιλικά Κωνσταντίνος
σκεψου πριν αποφασεις τι θα κανεις οτι πανω απο ολλα ειναι δωρο ...
ΥΓ
εγω και μονο για αυτο θα το κραταγα (και μαλιστα το εχω κανει με το sub που μου εκαναν δωρο οι γονεις μου οταν μπηκα στο πανεπιστημιο )