Jaeger LeCoultre at Le Meridien hotel Limassol-Cyprus

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: Jaeger LeCoultre at Le Meridien hotel Limassol-Cyprus

Δημοσίευση από eisenberg »

StefMac έγραψε: ... Εεεε δεν ξέρω θα αποφασίσουμε εκείνη την στιγμή, γιατί δεν βρίσκω κάποιον να κρατάει εμένα ... :lol:
:ha: haha
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

Παιδιά μπράβο σας. πολύ σας ζηλεύω, υπέροχο ξενοδοχείο με υπέροχα ρολόγια και υπέροχη παρέα....
Τι άλλο θέλετε??? Καλά να περάσετε παιδιά αναμένουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.....
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Τιντιντιντιιιιννννν.... η Antonis Airways αναγγελει την αναχωρηση πτησης JLC001 για Λεμεσο..παρακαλουνται οι τελευταιοι επιβατες οπως προσελθουν στην εξοδο αριθμος 7...Σας ευχομαστε καλο ταξιδι.....! lol

...............................................................................................................................
..................................................................................

Κυριες και κυριοι σας μιλα ο κυβερνητης...Καλωσορισατε στην πτηση μας JLC001 με προορισμο την Λεμεσο...Πεταμε στα 20000 ποδια και 2 τα δικα μου 20002... lol
Ο καιρος ειναι καλος με θερμοκρασια στους 19 βαθμους και ασθενεις βοριοδυτικους ανεμους...Η διαρκεια της πτησης μας ειναι περιπου 1 ωρα και 15 λεπτα...
Σας υπενθυμιζουμε οτι στην πτηση μας απαγορευετε το καπνισμα και η χρηση κινητου τηλεφωνου..Μπορειτε να βρειτε ακριβως στη θηκη διπλα σας το περιοδικο WOW για να διαβασετε μεχρι να φτασουμε...Κατα την διαρκεια της πτησης θα προσφερει ελαφρυ γευμα, καφες ή τσαι...Σας ευχομαι να εχετε ενα καλο ταξιδι...
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40286 times
Been thanked: 8766 times

Δημοσίευση από Megalos »

φιλε Αντωνη φανταζομαι οτι θα πρεπει να εχετε πια προσγειωθει οποτε αναμενουμε νεωτερα απο το μετωπο.. :lovepc: :lovepc:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
marios_ch

Ρε Αντώνη είσαι πραγματικά τρελαμένος..... :ha: :ha: :ha:

Καλά να περάσετε παιδιά, αναμένουμε τα νέα....!!!!!!!! :cheer:

Υ. Γ. Ναι Κώστα με πήρε τηλ να μου τα πει και ήταν τρελαμένος, αναμένουμε......
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Περιμενουμε παιδια!!!! Αντωνη εχεις ξεφυγει!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
antonis_ch
Has thanked: 51 times
Been thanked: 391 times

Δημοσίευση από antonis_ch »

Λοιπον ....... απο που να αρχισω και που να τελειωσω....Μολις φτασαμε ο αερας μυριζε JLC ...παντου ποστερς αφισες κτλ...Καναμε check in και στο δωματιο μας περιμενει μια μεγαλη χαρτινη τσαντα με το Yearbook 2, καταλογο της εκδοσης Europa..

Στις 4 το απογευμα ξεκινησε μια παρουσιαση της εταιρειας και μεσα στο χωρο του conference υπηρχαν 5 βιτρινες με ρολογια και βγαλαμε αρκετες φωτογραφιες...(πολλες δεν βγηκαν και τοσο καθαρες λογω του γυαλιου της βιτρινας)...

Αρχισε η παρουσιαση η οποια χωριζοταν σε 3 μερη..Στο τελος καθε μερους υπρχαν ερωτησεις και αφου μας χωρισαν σε 4 ομαδες των 10-12 ατομων απαντουσαμε με σειρα καθε ομαδα..Εγω, η Γεωργια και ο Στεφανος ειμασταν στην ομαδα Α..Ο Στεφανος δεν εχασε την ευκαρια σε 2-3 περιπτωσεις να προσθεσει σε αυτα που ελεγαν ο Brand Manager Νικος Αναστασοπουλος και η βοηθος του Γεωργια (οι οποιοι ηταν πολυ φιλικοι,ευγενικοι, προθυμοι να λυσουν καθε απορια και ετοιμασαν μια φοβερη παρουσιαση και τους ευχαριστουμε πολυ...μας διαβαζουν σαν επισκεπτες του forum και τους προτεινα να γραφτουν) και να κλεψει τις εντυπωσεις με τις γνωσεις αλλα και με τις λεπτομερειες που ηξερε..Φιλε μου εδωσες ρεστα... :good:

Δυστυχως στον διαγωνισμο χασαμε απο μια πολυ καλη ομαδα που δεν εκαναν λαθος σε καμμια ερωτηση...

Το βραδυ στο δειπνο μας κοπηκε η ορεξη και μας ανεβηκε η πιεση...40 να πω Στεφανε, 50 να πω δεν ξερω...

Καθησαμε που λετε σε στρογγυλα τραπεζια να φαμε διπλα μου ο Στεφανος και απο την αλλη η Γεωργια .....σκαει μυτη ο Αναστασοπουλος με ενα δισκο που ειχε μεσα και της παναγιας τα ματια...Τι Navy seals, τι Reverso, τι tourbilons και perpetual calendars,Duometre και το requalator master grande tradition a repetition minutes το οποιο τραβηξαμε και βιντεο με το Στεφανο την ωρα που χτυπουσε, θα το ποσταρει ο Στεφανος να παθετε πλακα...Amvox dbs και Navy Seals gold Geographic...Τις καλες photos τις τραβηξε με την μηχανη του Στεφανου που ειναι φοβερο εργαλειο..τα εβαζα στον καρπο και ο Στεφανος τραβουσε φωτος σαν παπαρατσι...

Μετα το φαι ακολουθησε ποτο στο μπαρ του ξενοδοχειου και συζητηση μεχρι τις 2 το πρωι με φανατικους συλλεκτες και τεχνικους..

Σημερα το πρωι αφου τελειωσαμε το πρωινο πηγαμε για τοξοβολια και bowling μεχρι τις 12:30...Υπηρχε παλι διαγωνισμος και δυστυχως δεν κερδισα αφου ηρθα στην συνολικη καταταξη βαθμων ηρθα 2ος με διαφορα 4 ποντων απο τον πρωτο.. (επρεπε να εμενες και σημερα Στεφανε να με υποστηριξεις και να με ντοπαρεις ψυχολογικα για να κερδισω lol )

Γενικες εντυπωσεις:

1) Πολυ καλη οργανωση και πολυ ενδιαφερον παρουσιαση με πολυ ωραιες πληροφοριες απο τα παιδια της JLC που αναφερα πιο πανω.
2) Ολοι φιλικοι και επικρατουσε πολυ καλο κλιμα.
3) Αψογη φιλοξενια απο την εταιρεια Βασος Ηλιαδης ΛΤΔ τους οποιους και ευχαριστουμε για την φιλοξενια και για ολη την οργανωση και για τον κοπο που κατεβαλαν.

Μακαρι ολα τα Σαββατοκυριακα μας να περνουν ετσι ευχαριστα...Περασαν απο τα χερια μας ρολογια που δυσκολα βλεπει καποιος ποσο μαλλον να τα δοκιμασει και να παιζει μαζι τους.

Σε πολλους απο τους συμμετεχοντες τοσο εγω οσο και ο Στεφανος μιλουσαμε για το forum μας και τους δωσαμε και την διευθυνση για να μπουν να γινουν μελη μας..

Ακολουθει φωτογραφικο υλικο...και τα καλυτερα ακολουθουν απο τις φωτογραφιες που εχει ο Στεφανος γιατι οι δικη μου μηχανη δεν ηταν και τοσο καλη σε αυτες τις συνθηκες φωτισμου.
Άβαταρ μέλους
snapper
Has thanked: 0
Been thanked: 185 times

Δημοσίευση από snapper »

Μπραβο Αντωνη.. :cheer: ..
.....μου ανοιξες την ορεξη .....ωχ τι θα δουν τα ματακια μου.... :magn: ...... :o .
marios_ch

Αντώνη τέλεια μας τα λες πολύ ωραία περάσατε, αναμένουμε και τις φώτο για να συμπληρωθεί το υλικό σας....!!!!
Πολύ θα ήθελα να ήμουνα και εγώ ρε παιδιά...!!!!!! Αντε και του χρόνου.....
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

antonis_ch έγραψε: .....σκαει μυτη ο Αναστασοπουλος με ενα δισκο που ειχε μεσα και της παναγιας τα ματια...Τι Navy seals, τι Reverso, τι tourbilons και perpetual calendars,Duometre και το requalator master grande tradition a repetition minutes το οποιο τραβηξαμε και βιντεο με το Στεφανο την ωρα που χτυπουσε, θα το ποσταρει ο Στεφανος να παθετε πλακα...Amvox dbs και Navy Seals gold Geographic...Τις καλες photos τις τραβηξε με την μηχανη του Στεφανου που ειναι φοβερο εργαλειο..τα εβαζα στον καρπο και ο Στεφανος τραβουσε φωτος σαν παπαρατσι...
Ω πω πωωωω..........θα παθουμε ζημιαααα........ :photogr:
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Απάντηση