παιδια παρολο οτι ολοι βλεπω κλεινετε στο JLC εμενα ειδικα οι μηχανισμοι αλλα και το σχημα του ρολογιου του Bvlgari με κερδιζει ...
και βεβαια του Piaget ο μηχανισμος και η λεπτοτατη με κερδιζουν ... το ειχα δοκιμασει κιολας καποια στιγμη και ειναι τρομερη η αισθηση ..
Αισθητικά μου αρέσει το Bulgari αλλά αφού είναι όλα στα ίδια πάνω κάτω χρήματα θα έπαιρνα piaget (ως ο θρύλος της κατηγορίας καθαρά από άποψη συλλογής καθώς από JLC μπορείς να βρεις πολλά μοντέλα να πάρεις). Γενικότερα θα απέφευγα το χρυσό καθώς το κάνει δυσκολοφόρετο (εκτός αν είναι πλατίνα όπου από μια απόσταση δεν ξεχωρίζει από ατσάλινο εύκολα).
These users thanked the author CkwatchV4 for the post:
CkwatchV4 έγραψε:Αισθητικά μου αρέσει το Bulgari αλλά αφού είναι όλα στα ίδια πάνω κάτω χρήματα θα έπαιρνα piaget (ως ο θρύλος της κατηγορίας καθαρά από άποψη συλλογής καθώς από JLC μπορείς να βρεις πολλά μοντέλα να πάρεις). Γενικότερα θα απέφευγα το χρυσό καθώς το κάνει δυσκολοφόρετο (εκτός αν είναι πλατίνα όπου από μια απόσταση δεν ξεχωρίζει από ατσάλινο εύκολα).
Χρηστο μου ευχαριστω για την απαντηση σου ... οπως το τοποθετεις και εγω θα προτιμουσα το Bvlgari το ατσαλινο το οποιο και ομορφο ειναι και σε προσιτη τιμη το παιρνεις