Τα πανεμορφα σουπεροσεαν 57...!!!! Τιμες απο 4.300 με 4.500
Αλλα να σημειωσω και δυο αρνητικα... την υδατοστεγανοτητα 100 μετρων και μηχανη ετα 2892 τροποποιημενη φυσικα οταν το απλο σουπεροσεαν χεριτατζ εχει 200 μετρα και ιν χαουζ της Τουντορ... με παρομοιες τιμες...
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author giannistissot for the post:
Αλλα να σημειωσω και δυο αρνητικα... την υδατοστεγανοτητα 100 μετρων και μηχανη ετα 2892 τροποποιημενη φυσικα οταν το απλο σουπεροσεαν χεριτατζ εχει 200 μετρα και ιν χαουζ της Τουντορ... με παρομοιες τιμες...
Καθαρά.για λόγους μεγέθους η επιλογή της μηχανής.Πιο μεγάλη η b20 και δεν έκανε για αυτή την κάσα.
Και τα 100m υπεραρκετα είναι ,ιδίως αν το τίμημα είναι μια τόσο ντελικάτη λεπτή κάσα.
Καθαρά.για λόγους μεγέθους η επιλογή της μηχανής.Πιο μεγάλη η b20 και δεν έκανε για αυτή την κάσα.
Και τα 100m υπεραρκετα είναι ,ιδίως αν το τίμημα είναι μια τόσο ντελικάτη λεπτή κάσα.
Ααα ευχαριστω για τη διευκρινηση Βασιλη..! Για την μηχανη δεν το ηξερα ισως ειναι οπως το λες...
Η κασα πραγματι ειναι μολις 9.99 χιλιοστα πραγμα απιθανο για καταδυτικο!
These users thanked the author giannistissot for the post: