Τρίτη κατά σειρά παρορμητική αγορά.......
Έχω γράψει πολλές φορές για τα 2 ρολόγια (Β navi, rolex sub two tone blue) που με κόλλησαν με τα ρολόγια, παρόλο που από μικρός είχα ένα θέμα. Το ένα το πήρα, το άλλο δεν παίζει, αλλά πιστεύω ότι μου έχει περάσει και κάπως η επιθυμία για το 2ο. Πάντα όμως είχα την περιέργεια να δοκιμάσω κάτι παρόμοιο και να δω τελικά εντυπώσεις και πάντα χάζευα δίχρωμα μοντέλα διαφόρων εταιριών. Βρήκα αυτό σε μια πολύ καλή τιμή και δεν κρατήθηκα, το πήρα για δοκιμή. Είναι ένα ρολόι που έχει πολλά σχόλια και πολλούς που αγαπούν να το μισούν. Προσωπικά είχα invicta αντίστοιχα και στο παρελθόν και μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτά (αν είχαν και καλό lume, που έχω κόλλημα με αυτό, θα ήταν τέλεια!), με δεδομένο και το κόστους τους. Για αυτό δε δίστασα να το πάρω και να δοκιμάσω. Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο και ικανοποίησα και το θέμα για δοκιμή δίχρωμου. Μαζί με την προπροηγούμενη παρορμητική αγορά, τώρα έχω 2 invicta. Μια χαρά, αλλά κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό με τις παρορμητικές αγορές και κάποια στιγμή θα γίνει γερή εκκαθάριση στη συλλογή, γνωρίζοντας το χαρακτήρα μου. Προς το παρόν το ατσάλινο invicta παίρνει τον περισσότερο χρόνο στον καρπό μου την τελευταία περίοδο και από χθες δεν ξέρω πόσο συχνά θα φοράω και αυτό. Όλα τα σχόλια για το συγκεκριμένο δεκτά και αναμενόμενα, χαχαχα....