Elio5 έγραψε:Άντε τώρα να έχεις δωσει 4,500 ευρώ για το 033 και να βγάζει η Σεικο στα 1300 (φήμες) αυτό.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φ α ν τ α σ τ ι κ ο ......
φέτος η σεικο είναι πολύ δυνατή ....
το θέμα είναι τι μπορούμε να βρούμε απο ολα αυτά .... και τι μπορούμε να πάρουμε απο ολα αυτά τα νεα μοντέλα της
Δημήτρη αν ανοίξει μπουτίκ Σεικο όπως λέγεται φαντάζομαι ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Την Τετάρτη έλεγα στον Βασίλη πως η Σεικο με έχει απογοητεύσει γιατί έχει χρόνια να παρουσιάσει ωραίο ρολόι κανονικής παραγωγής. Διαψευστηκα πανηγυρικα!
Ο 300αρης ο Τόνος είναι must. Θα θελα να δω το 6105 καθώς και το αλπινιστ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author Elio5 for the post (total 3):
Τι να σου πω Ηλία.Εγώ δε το καταλαβαίνω αυτά.Αντί να χαίρονται σα πελατες ότι η seiko βγάζει ωραία ρολόγια σε καλές τιμές κράζουν αυτά που κράζουν λες και ο καημός τους ειναι που δεν εργάζονται στο τμήμα στρατηγικής της seiko .
Argo98 έγραψε:Τι να σου πω Ηλία.Εγώ δε το καταλαβαίνω αυτά.Αντί να χαίρονται σα πελατες ότι η seiko βγάζει ωραία ρολόγια σε καλές τιμές κράζουν αυτά που κράζουν λες και ο καημός τους ειναι που δεν εργάζονται στο τμήμα στρατηγικής της seiko .
Το γεγογονός πως είναι λάθος σαν κίνηση αυτό σε βρίσκει σύμφωνο η όχι? Δεν εχω καταλάβει για αυτό και ρωτάω.
Φυσικά και θα υπάρχει σχόλιο δεν είναι αγιες η εταιρείες ουτε όλα σωστά τα κάνουν. Δηλαδή απαγορεύεται να υπάρχει σχόλιο? Φυσικά υπάρχουν οι γκρινιάρηδες σε κάθε εταιρεία (που κράζουν για το οτιδήποτε), αλλά στην προκειμένη συμφωνώ με την Σιεκο κριτική που ασκείται.
Τωρα το σχόλιο περι καημού για την εργασία στο τμήμα στρατηγικής αλήθεια δεν το καταλαβαίνω, νομίζω πως δεν κολλάει κάπου.
If you are going to go through hell, keep going. Winston Churchill
Argo98 έγραψε:Τι να σου πω Ηλία.Εγώ δε το καταλαβαίνω αυτά.Αντί να χαίρονται σα πελατες ότι η seiko βγάζει ωραία ρολόγια σε καλές τιμές κράζουν αυτά που κράζουν λες και ο καημός τους ειναι που δεν εργάζονται στο τμήμα στρατηγικής της seiko .
Το γεγογονός πως είναι λάθος σαν κίνηση αυτό σε βρίσκει σύμφωνο η όχι? Δεν εχω καταλάβει για αυτό και ρωτάω.
Φυσικά και θα υπάρχει σχόλιο δεν είναι αγιες η εταιρείες ουτε όλα σωστά τα κάνουν. Δηλαδή απαγορεύεται να υπάρχει σχόλιο? Φυσικά υπάρχουν οι γκρινιάρηδες σε κάθε εταιρεία (που κράζουν για το οτιδήποτε), αλλά στην προκειμένη συμφωνώ με την Σιεκο κριτική που ασκείται.
Τωρα το σχόλιο περι καημού για την εργασία στο τμήμα στρατηγικής αλήθεια δεν το καταλαβαίνω, νομίζω πως δεν κολλάει κάπου.
Από το τέλος.Το σχόλιο έχει να κανει ότι σαν πελατης δε βλεπω για πιο λόγο να κράζω τις κινησεις .Πως να το πω αλλιως,Προσωπικά θα με ενολουσαν οι κινησεις στρατηγικης μιας εταιρειας αν εβγαζα τον εαυτο μου απο τη θεση του πελατη και τον εβαζα σε αυτη του στελεχους.Αναφέρομαι στο κράξιμο που είναι βαρύ κι όχι στη κριτικη που είναι λογικο να γινεται του τυπου να χαμε να λεγαμε.Ως προς το αν με βρίσκει συμφωνο αυτη η κίνηση ,αδιάφορη μου είναι.Στο είπα σαν εν δυνάμει αγοραστής μου αρεσει να βλέπω να αυξάνονται οι επιλογές μου οπότε καλοδεχούμενη.Θα με ενοχλούσε μόνο ισως αν ειχα παρει το limited αλλά και πάλι είναι αλλα ρολογια.Αλλο φινίρισμα,αλλη μηχανή,διαστάσεις .