Poljot μπλε καντράν

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από τον υπόλοιπο κόσμο
Άβαταρ μέλους
DragonAce
Has thanked: 184 times
Been thanked: 225 times

Re: Poljot μπλε καντράν

Δημοσίευση από DragonAce »

overakias μακάρι να ξαναδουλέψει το εργοστάσιο, όμως, σε αυτό το επίπεδο management οι CEO δύσκολα παίζουν με τις επωνυμίες κ γενικά τέτοια ατοπήματα, άλλωστε με μια δικαστική μήνυση για διαφυγόντα κέρδη κ εξαπάτηση κοινού άνετα θα μπορούσε να βγάλει πίσω όσα λεφτά χρειάζεται για επαναλειτουργία, οπότε κάποιο λάκκο έχει η φάβα, μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
Άβαταρ μέλους
predator
Has thanked: 29 times
Been thanked: 70 times

Δημοσίευση από predator »

Οverakias καλοφόρετο το poljot! όμορφο και με μεγάλη ιστορία! και είσαι και καλός γνώστης των σοβιετικών / ρωσικών ρολογιών :book:
Άβαταρ μέλους
overakias
Has thanked: 4 times
Been thanked: 37 times

Δημοσίευση από overakias »

σας ευχαριστώ όλους σας παιδιά
CkwatchV4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από CkwatchV4 »

Πολύ ωραία ρολόγια έχω και εγώ ένα χρονογράφο και ένα τσέπης ( το οποίο τώρα που το σκέφτομαι έχω να το δω καιρό πρέπει να το ψάξω). Τα ρώσικα είναι μια χαρά και vfm τα Πολζοτ Ιντερνατιοναλ είναι πανάκριβα για την ποιότητα που έχουν. Το εργοστάσιο υπάρχει κανονικά στη Ρωσία απλώς έχουν κάνει εμπορική συμφωνία με την Poljot International να μην πουλάνε Ευρώπη - Επισήμως τουλάχιστον.
These users thanked the author CkwatchV4 for the post:
Megalos (Κυρ Μαρ 08, 2020 9:42 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

CkwatchV4 έγραψε:Πολύ ωραία ρολόγια έχω και εγώ ένα χρονογράφο και ένα τσέπης ( το οποίο τώρα που το σκέφτομαι έχω να το δω καιρό πρέπει να το ψάξω). Τα ρώσικα είναι μια χαρά και vfm τα Πολζοτ Ιντερνατιοναλ είναι πανάκριβα για την ποιότητα που έχουν. Το εργοστάσιο υπάρχει κανονικά στη Ρωσία απλώς έχουν κάνει εμπορική συμφωνία με την Poljot International να μην πουλάνε Ευρώπη - Επισήμως τουλάχιστον.
Χρηστο μου να μας βαλεις και καμμια φωτογραφια των poljot σου :smile:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
CkwatchV4
Has thanked: 10 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από CkwatchV4 »

Τα τσέπης πρέπει να βρώ που τα έχω παραχώσει ... γιατί κάποια στιγμή μου τα πήραν τα παιδιά για παιχνίδι , το άλλο θέλει επισκευή και σκέφτομαι να το πάω στον Άρη μόλις ευκαιρήσω.
These users thanked the author CkwatchV4 for the post:
Megalos (Τρί Μαρ 10, 2020 1:44 pm)
Rating: 7.69%
Απάντηση