Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Καλησπέρα με το πανέμορφο, στα μάτια μου, El primero 1969. Χρωστούσα ένα δώρο στον εαυτό μου μιας και έμεινα μακρυά από κάποια αγορά για ολόκληρο το 2019. Η χθεσινή ημέρα ήταν η ιδανική ευκαιρία και ιδού...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author igk73 for the post (total 6):
igk73 έγραψε:Καλησπέρα με το πανέμορφο, στα μάτια μου, El primero 1969. Χρωστούσα ένα δώρο στον εαυτό μου μιας και έμεινα μακρυά από κάποια αγορά για ολόκληρο το 2019. Η χθεσινή ημέρα ήταν η ιδανική ευκαιρία και ιδού...
Απιστευτο πανεμορφο κλασσικο!! Να το χαιρεσαι Γιαννη και χρονια πολλά για χθες!!
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author giannistissot for the post (total 2):
igk73 έγραψε:Καλησπέρα με το πανέμορφο, στα μάτια μου, El primero 1969. Χρωστούσα ένα δώρο στον εαυτό μου μιας και έμεινα μακρυά από κάποια αγορά για ολόκληρο το 2019. Η χθεσινή ημέρα ήταν η ιδανική ευκαιρία και ιδού...
καλοριζικο Γιαννη .. να το χαρεις διοτι σου αξιζει ... τοσο καιρο περιμενες .. και παλι πολυχρονος για χθες
These users thanked the author Megalos for the post (total 2):