Argo98 έγραψε:Μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω λίγο πιο προσεκτικά τα grand seiko πριν απο κανά δίμηνο επειδή με εντυπωσίασε η 4 seasons σειρά για την Αμερική και ειπα να ψαξω τι άλλο αξίζει..Κατέληξα στο συμπέρασμα πως το πιο δυνατό τους σημείο είναι τα dial και τα indexes τους..Η δουλειά στο συγκεκριμενο κομμάτι είναι πραγματικά εντυπωσιακή..Τωρα το σχεδιαστικό κομμάτι δε θα έλεγα πως είναι το δυνατό τους σημείο,η δε sport σειρά μου φαίνεται άσχημη..η heritage σχεδιαστικά σίγουρα καλυτερη απο τη απο τη σπορ με τη 44gs κάσα να ξεχωρίζει αλλά και πάλι δε με τρελαίνει και από οσο καταλαβαίνω τα μπρασελέ τους είναι πολύ υποδεεστερα σε σχεση με τον όλο ντορο γυρω απο την ποιότητα τους ..οπότε κατέληξα στο συμπέρασμα πως η μόνη που θα με πηγαινε ταμείο είναι η elegance..υπέροχα dial σε όχι πολύ <<γιαπωνεζιές>> κάσες.
Απολυτα σωστος... θα συμφωνησω μεχρι τελειας. Τα νταιαλ τους, τα μαρκερς και το φινιρισμα της κασας ειναι απιστευτα... το μονο που θα προσθετα ειναι και οι μηχανες τους... οχι ομως και αισθητικα το σχεδιο που βγαζει μια ιαπωνικη διαφορετικη αισθητικη...
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω και εγω, παρόλο που και ο σχεδιασμός τους μου αρέσει ειδικα στα dress και δε μου θυμιζει πολυ γιαπωνεζικο
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author markosgr28 for the post:
Γιάννη ,Μάρκο χαίρομαι που ταυτίζονται οι απόψεις μας !! Dial και indexes αξίζουν για μένα στα GS και ως εκεί.Και ναι Μάρκο επειδή οι κάσες στα elegance είναι κλασικά όμορφες
και όχι <<γιαπωνεζιές>> για μένα είναι τα μόνα που ενδεχομένως να με πήγαιναν ταμείο υπό προυποθέσεις..
Πχ το sbgm221
Και το sbga293
These users thanked the author Argo98 for the post:
Argo98 έγραψε:Γιάννη ,Μάρκο χαίρομαι που ταυτίζονται οι απόψεις μας !! Dial και indexes αξίζουν για μένα στα GS και ως εκεί.Και ναι Μάρκο επειδή οι κάσες στα elegance είναι κλασικά όμορφες
και όχι <<γιαπωνεζιές>> για μένα είναι τα μόνα που ενδεχομένως να με πήγαιναν ταμείο υπό προυποθέσεις..
Πχ το sbgm221
Και το sbga293
Αυτά τα 2 Βασίλη μου αρέσουν και εμενα παρα πολύ, ιδίως το gmt
These users thanked the author nick10 for the post: