Service Tissot

Στην ενότητα αυτή μιλάμε για τεχνικά θέματα που αφορούν τα ωρολόγια(εδώ μπορούν τα μέλη να υποβάλλουν και απορίες σχετικά με τεχνικά θέματα)
Απάντηση
Boomer
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Service Tissot

Δημοσίευση από Boomer »

Καλημέρα σε όλους .Μου έκαναν δώρο γάμου ένα Tissot Seastar. Μετά από σχεδόν μια εβδομάδα χρήσης το ρολόι σταμάτησε να λειτουργεί .Επίσης η κορώνα του δεν κούμπωνε και γυρνούσε. Το ρολόι το πήγα εκεί που το πήρα και το έστειλαν στην αντιπροσωπεία. .Μετά από κάποιες μέρες μου έστειλαν μήνυμα το κατάστημα που μου πήραν το ρολόι ότι έγινε αντικατάσταση μηχανής και κορώνα.Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής. Τι μπορεί να φταίει και μου αλλάξαν ουσιαστικά τα ΄΄εντόσθια΄΄ του ρολογιού. Επίσης, μιας και το ρολόι ήταν ουσιαστικά αφόρετο πρέπει να μου κάνει αντικατάσταση η εταιρεία? Τέλος μιας και ανοίχτηκε το ρολόι εκτός εργοστασίου κατασκευής μπορεί να μου παρουσιαστεί μελλοντικά κάποιο πρόβλημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας
Άβαταρ μέλους
giannistissot
Has thanked: 7623 times
Been thanked: 2648 times

Re: Service Tissot

Δημοσίευση από giannistissot »

Καλημερα και καλως ηρθες! Νομιζω οτι ειναι αυτο που εοθισται να κανουν στα Τισσο πλεον... με την νεα 80αρα μηχανη που εχουν ολα τα καινουρια σε περιπτωση προβληματος την αντικαθιστουν ολη αντι για επισκευη..

Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author giannistissot for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 11, 2019 9:54 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Γεια σου και καλώς όρισες.

Η αλλαγή μηχανής πρακτικά κάνει το ρολόι πάλι καινούργιο και δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι. Το να έχει πρόβλημα η μηχανή είναι ανεξάρτητο από τα υπόλοιπα μέρη του ρολογιού. Σε καταλαβαίνω σε σχέση με την αντικατάσταση, δεν ξέρω τι θα έπρεπε να γίνει, για εμένα δεν έχει κάποια διαφορά, περισσότερο στην ψυχολογία θα με ενοχλούσε. Από εκεί και πέρα είναι τι πολιτική έχει κάθε εταιρία.

Το ότι ανοίχτηκε δε σημαίνει κάτι, ειδικά αν έγινε στην αντιπροσωπεία. Το μόνο που θα μπορούσε να επηρεαστεί είναι η φλάτζα και να έχεις θέματα στεγανότητας, οι αντιπροσωπείες είναι τυπικές σε αυτά, οπότε δε σημαίνει κάτι. Ελπίζω να βοήθησα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
giannistissot
Has thanked: 7623 times
Been thanked: 2648 times

Δημοσίευση από giannistissot »

Μαρκο νομιζω οτι η Τισσο σε αυτη τη μηχανη κανει μονο αντικατασταση... λογω του οτι εχει μικρα πλαστικα μερη κ δεν επισκευαζεται.

These users thanked the author giannistissot for the post:
Megalos (Τετ Δεκ 11, 2019 9:54 pm)
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Δημοσίευση από captain »

Απαράδεκτη η στάση της εταιρείας

Θα έπρεπε να γίνει αντικατάσταση του ρολογιού με άλλο !!!

Τόσο καινούργιο ρολόι με πρόβλημα ... δεν θα έπρεπε να το επισκευάσουν !!!!

Ίσως θα έπρεπε να τους πιέσεις και εσυ λιγάκι .... μάλλον ήσουν πολύ παραπάνω από ότι επρεπε διαλλακτικός και δεκτικός
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

giannistissot έγραψε:Μαρκο νομιζω οτι η Τισσο σε αυτη τη μηχανη κανει μονο αντικατασταση... λογω του οτι εχει μικρα πλαστικα μερη κ δεν επισκευαζεται.

Φίλε Γιάννη, αυτό γράφω, σχολιάζω το θέμα σε σχέση με την αντικατάσταση της μηχανής ή όλου του ρολογιού. Ευχαριστώ για την απάντηση.
These users thanked the author markosgr28 for the post:
giannistissot (Τετ Δεκ 11, 2019 4:45 pm)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8755 times

Δημοσίευση από Megalos »

καλωσορησες και απο εμενα φιλε .... οπως εγραψε και ο Γιαννης επειδη η μηχανη εχει πλαστικα μερη η εταιρεια εχει αποφασισει
να αντικαθιστα ολοκληρη την μηχανη ... δεν νομιζω ομως οτι πρεπει να σε φοβιζει αυτο καθοσον εχει παντα καινουργια την μηχανη σου
και βεβαια εχει και την εγγυηση οτι αν κατι παλι παει στραβα θα αποκατασταθει πληρως η βλαβη με νεα αντικατασταση :smile:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση