Ωωωωωω Ρ01????ggli έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εεε σορρυ με προλαβε ο Βασιλης! Καλοφορετο Γιαννη ιδιαιτερο αντισυμβατικο, μοναδικη επιλογη!!
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωωωωωω Ρ01????ggli έγραψε:
Καλοφόρετο το Tudor Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγείαggli έγραψε:Το λουρί αφαιρείται σίγουρα , όπως και το μεταλλικό ενδιάμεσο Που συνδέει τον μηχανισμο με το λουρί , έχει μια μικρή μπαρετα.
Ο μηχανισμός ως end link δεν ξέρω , δεν πρόλαβα ακόμα να το ψάξω και δεν θέλω να κάνω καμία μ€&&α, παρόλα αυτά έχει τρυπητά lugs στο ύψος των end links- μηχανισμού που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο .
Ο μηχανισμός είναι μόνο στο πάνω μέρος .
Πάντως είναι μεγάλο ρολόι , μπορείς να το πεις άσχημο ή ότι άλλο αλλά σίγουρα όχι βαρετό , έχει πολύ έντονη προσωπικότητα , τελείως έξω από τα συνηθισμένα .
Καλοφόρετο με υγεία! Όπως το λες είναι, να το χαίρεσαι φίλε Γιάννη!ggli έγραψε:Το λουρί αφαιρείται σίγουρα , όπως και το μεταλλικό ενδιάμεσο Που συνδέει τον μηχανισμο με το λουρί , έχει μια μικρή μπαρετα.
Ο μηχανισμός ως end link δεν ξέρω , δεν πρόλαβα ακόμα να το ψάξω και δεν θέλω να κάνω καμία μ€&&α, παρόλα αυτά έχει τρυπητά lugs στο ύψος των end links- μηχανισμού που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο .
Πάντως είναι μεγάλο ρολόι , μπορείς να το πεις άσχημο ή ότι άλλο αλλά σίγουρα όχι βαρετό , έχει πολύ έντονη προσωπικότητα , τελείως έξω από τα συνηθισμένα .
Βασίλη το bezel δεν θα έχει κανένα θέμα , η περιστροφή του είναι όπως και στα υπόλοιπα black bay , μόνο που είναι και στις δυο πλευρές βέβαια , θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο θα βγαίνουν , άλλωστε γιατί να είναι drilled, νομίζω όμως ότι εκεί είναι όλη η ιδιαιτερότητα του , χωρίς αυτά θα είναι ένα skx μονταρισμένο κιόλας με 12 ωρη στεφανη , πέρα από την πλάκα πάλι ωραίο θα είναι , θα μοιάζει πολύ με το steel black bay .Argo98 έγραψε:Ωραίο ρολόι είναι !! Το μόνο που ξενίζει στο μάτι είναι ο μηχανισμος ...Αν αφαιρείται και εφαρμόζει στα lugs του ρολογιου αλλο λουρακι τότε θα είναι όνειρο.Δεν ξερω βεβαια ποσο σφιχτο θα ειναι το μπεζελ χωρις την ασφαλεια !
Γιαννη μας τρελλανες σημερα ... καλοριζικο φιλε μου ... εξαιρετικη επιλογη ... οντως ιδιαιτερο ρολοι αλλα και με ομορφια δικη τουggli έγραψε:Το λουρί αφαιρείται σίγουρα , όπως και το μεταλλικό ενδιάμεσο Που συνδέει τον μηχανισμο με το λουρί , έχει μια μικρή μπαρετα.
Το μπανιστηρι χρεώνεται .captain έγραψε:Γιάννη καλοφόρετο με υγεία το τερατούργημα που αγόρασες .... όμορφο ρολόι μέσα στην ασχήμια του ....
εχω μεγάλη περιέργειά να το δω απο κοντά ...