captain έγραψε:
Και εσυ δεν θα έδινες ποτέ 1600€ για ένα σεικο ..... γιατί έκανες την σύγκριση και τον συλλογισμό μέσα στο μυαλό σου και έχεις αποφασίσει ότι δεν δινεις τόσα λεφτά για σεικο ...!!!!
!
Πάνω σε αυτό ,γιατί τώρα το πρόσεξα.
Σε εμένα το τι αρεσει και τι αξιζει τα λεφτά του ταυτίζεται...Σεικο δε θα αγόραζα γιατι δε μου αρέσουν ,από την άλλη τα ρολόγια που μου αρέσουν θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά τους ή για να πω το ίδιο πράγμα και αλλιώς ...Ρολοι που πιστεύω πως δεν αξίζει τα λεφτά του ,δε θα μου αρεσε ..
captain έγραψε:
Και εσυ δεν θα έδινες ποτέ 1600€ για ένα σεικο ..... γιατί έκανες την σύγκριση και τον συλλογισμό μέσα στο μυαλό σου και έχεις αποφασίσει ότι δεν δινεις τόσα λεφτά για σεικο ...!!!!
!
Σε εμένα το τι αρεσει και τι αξιζει τα λεφτά του ταυτίζεται...Σεικο δε θα αγόραζα γιατι δε μου αρέσουν ,από την άλλη τα ρολόγια που μου αρέσουν θεωρώ πως αξίζουν τα λεφτά τους ή για να πω το ίδιο πράγμα και αλλιώς ...Ρολοι που πιστεύω πως δεν αξίζει τα λεφτά του ,δε θα μου αρεσε ..
Ναι Βασίλη έτσι είναι ....
Αυτό έχω καταλάβει και εγώ αυτό έγραψα ....
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ..... να υπάρχει και ρολόι που να μην σου αρέσει αισθητικά αλλά να αξίζει ως ρολόι !!!!!
Ωραία συζήτηση. Αυτό που αναφέρει ο φίλος Ηλίας για τη συλλογή με ΜΜ, ΒΒ, base Panerai κλπ νομίζω ισχύει περισσότερο Ελλάδα. Στο εξωτερικό η εντύπωση μου από αυτά που βλέπω σε φόρουμ, είναι ότι υπάρχει πολύ πιο ευρεία γκάμα ρολογιών σε αυτούς που ασχολούνται, ανεξαρτήτως κόστους ρολογιού (και στα πιο χαμηλού κόστους και στα πιο ψηλού κόστους, ανάλογα την ικανότητα και τις επιθυμίες του καθένα).
Σε σχέση με την IWC, προσωπικά έχω δει αρκετά big pilot και 2-3 aquatimer σε άτομα που έχω συναντήσει και μια φορά πριν πολλά χρόνια ένα portugese. Η ιστορία της εταιρίας είναι οι πιλότοι. Με δεδομένο ότι προτιμώ καταδυτικά, δύσκολα θα έδινα τα χρήματα που ζητάει για κάτι τέτοιο. Τα καταδυτικά της δε μου αρέσουν καθόλου. Μου αρέσει τρελά ο χρονογράφος ο Portugese, λευκός με μπλε δείκτες. Αυτό μπορεί να το έπαιρνα (και είχα ενδιαφερθεί στο παρελθόν, αλλά τελικά δεν έκανα την κίνηση). Επίσης, μου άρεσε το παλιό ingeneer.
These users thanked the author markosgr28 for the post:
captain έγραψε:
!
Ναι Βασίλη έτσι είναι ....
Αυτό έχω καταλάβει και εγώ αυτό έγραψα ....
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ..... να υπάρχει και ρολόι που να μην σου αρέσει αισθητικά αλλά να αξίζει ως ρολόι !!!!!
Προσωπικά πολλάααα (που δε μου αρέσουν, αλλά αξίζουν)
Κι για εμένα ,είναι πάρα πολλά αυτά που δε μου αρέσουν αλλά σαφώς και αξίζουν.
Τώρα πόσο υποκειμενικό είναι το γούστα .Προσωπικά θεωρω πως τα aquatimer είναι τα πιο ωραία diver..