Ηλία μαζί σου! Απλά το soh είναι πολυ πιο all around !!Προσωπικά είμαι big fan και των δύο !!
Κώστα,αυτό το iwc ήταν το πρώτο ρολόι με ζαφειρένιο bezel..Μετά έγινε μόδα και ακολούθησαν και άλλες εταιρείες.
These users thanked the author Argo98 for the post:
Argo98 έγραψε:Ηλία μαζί σου! Απλά το soh είναι πολυ πιο all around !!Προσωπικά είμαι big fan και των δύο !!
Κώστα,αυτό το iwc ήταν το πρώτο ρολόι με ζαφειρένιο bezel..Μετά έγινε μόδα και ακολούθησαν και άλλες εταιρείες.
Βασιλη εννοεις οτι το IWC aquaracer ειναι παλαιοτερο απο το Blancpain FF ??
Argo98 έγραψε:Ηλία μαζί σου! Απλά το soh είναι πολυ πιο all around !!Προσωπικά είμαι big fan και των δύο !!
Aquatimer Κωστα ,αλλά έχεις δίκιο..Δεν το ειχα συνειδητοποιήσει ,2007 ff και 2009 το aquatimer ..
These users thanked the author Argo98 for the post:
Aquatimer Κωστα ,αλλά έχεις δίκιο..Δεν το ειχα συνειδητοποιήσει ,2007 ff και 2009 το aquatimer ..
ευχαριστω πολυ Βασιλη μου ... και σορρυ για το δικο μου λαθος
These users thanked the author Megalos for the post: