Ε όχι και τζόκερ ρε κάπτεν , ξαδέρφια με τον μπατμαν;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ε όχι και τζόκερ ρε κάπτεν , ξαδέρφια με τον μπατμαν;
Απο τα πλέον αγαπημένα μου Βgep έγραψε:Καλή σας ημέρα, διαβάζω ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων σε άλλο νήμα και νομίζω ότι ξεχάσαμε να φορέσουμε ρολόι σήμερα
Ας κάνω την αρχή με ένα Blackbird της προ-ορμονών εποχής χωρίς τα περιττά κιλά και διαστάσεις.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Αυτό είναι ρολογάρα, να το χαίρεσαι.i palios έγραψε:καλησπερα στη παρεα
Πάρα πολύ ωραία κάσα τα τότε chronomat !!! Περιμένω με αγωνία πως θα είναι τα καινούριαgep έγραψε:Καλή σας ημέρα, διαβάζω ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων σε άλλο νήμα και νομίζω ότι ξεχάσαμε να φορέσουμε ρολόι σήμερα
Ας κάνω την αρχή με ένα Blackbird της προ-ορμονών εποχής χωρίς τα περιττά κιλά και διαστάσεις.
Από τα πιο ωραία και ενδιαφέροντα ρολόγια που έχεις στη συλλογή σου Γιάννη.i palios έγραψε:καλησπερα στη παρεα
Πολύ ωραίο αυτο το Breitling, από τη πρώτη φορά που το είδα μου άρεσε, όπως τα γράφεις Γιώργο, ένα ωραίο ρολόι χωρίς περιττά κιλάgep έγραψε:Καλή σας ημέρα, διαβάζω ενδιαφέρουσες ανταλλαγές απόψεων σε άλλο νήμα και νομίζω ότι ξεχάσαμε να φορέσουμε ρολόι σήμερα