Αυτό πρέπει να ερωτηθούν oι εταιρείες Ηλία , η τεχνολογια υλικών είναι ολόκληρη επιστήμη , ίσως και να αντέχουν , ίσως και να μας πουλάνε φούμαραElio5 έγραψε:Γίαννη τότε γιατί τοποθετούν ενα υλικό που σπαει σε ρολόγια των 1200 η των 2000 μέτρων?ggli έγραψε: Ηλία δεν το πιστεύω αυτό , νομίζω οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες στο καταδυτικό όχι μόνο να είναι αυτό που λέει αλλά και 30% παραπάνω από την ονομαστική δυνατότητα .
Σε αυτό δεν έχω αμφιβολία , αν η ωμέγα η ρόλεξ η breitling η μπλανπεν η σεικο και και και ... το λένε έτσι θα είναι .
Ο λόγος χρήση των παραπάνω υλικών είναι σαφώς αισθητικός , νομίζω γνωρίζουν πολύ καλά οι εταιρείες ότι κανεις δεν θα φτάσει το ρολόι στα όρια του , όπως κι ότι πλέον τα καταδυτικά είναι life style , είναι πιο dress than ever , είναι luxury , άρα θα έχουν ξαι luxury υλικά .
Εξαλου όπως έχεις αναφέρει κι εσυ στο παρελθόν οι επαγγελματίες δύτες σπάνια φοράνε τέτοια ρολόγια πλέον ,ας είναι καλά η σεικο και η citizen και φυσικά οι υπολογιστές κατάδυσης .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εγω πια πιστεύω πως οι υδατοστεγανότητες ειναι απλά ονομαστικές. Μπορεί τα ρολόγια να είναι lifestyle και κανενας δεν θα παει σε τετοια βάθη αλλά καλό ειναι αυτο που μου πουλάς να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και στα specs που εσυ σαν εταιρεία εχεις δώσει.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro