Ηλία αυτό δεν αναιρεί ότι έχει ακριβά ρολόγια , μοναδικό στυλ που είτε σου αρέσει είτε όχι, έχει περιορισμένο κοινό .Elio5 έγραψε:Οχι Γιαννη δινει βάση στο πιλοτικό αλλά σπρώχνει και το καταδυτικό όπως και τα αντιμαγνητικό (που ήταν πρωτοπόρος)ggli έγραψε:Έχει καθαρή στόχευση στο πιλοτικό που είναι και η ιστορία της , και στον χρονογραφο άρα περιορίζεται το target group που απευθύνεται .Elio5 έγραψε:Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί είναι τόσο παρεξηγημένη αυτή η εταιρεία στα ελληνικά φορουμ.
Πραγματικά μια από τις μεγάλες.
Τα μοντέλα της είναι συνήθως υπερμεγέθη και πανάκριβα , αλήθεια όλοι ασχολούνται με την ρόλεξ αλλά τα 10 χιλιάρα της iwc περνάνε απαρατήρητα .
Και τέλος δεν είναι τόσο διάσημη εταιρεία (μιλάω για το ευρύ κοινό ).
Μου αρέσουν τα καταδυτικά της αλλά είναι λίγο ογκώδη και ακριβά εκτός σπο τα παλιά 2000, και επίσης η σειρά αναβίωσης mark που είναι φυσιολογικό μέγεθος αλλά και πάλι δύσκολα θα πήγαινα ταμείο , έχουν δίκη τους αισθητική και ταυτότητα , που είναι καλό IMO , αλλά όχι για όλους όπως τα ω ή τα r
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Εχει και μικρότερα που είναι και εξαιρετικά.
Για το ευρύ κοινό μονο η Ρόλεξ υπάρχει. Δν μίλησα για το ευρύ κοινό, μίλησα για τα φόρουμ εδω στο Ελλαντα.
Επετρεψε μου να σου πω πως έχω δευτερες μην πω και τρίτες σκέψεις για το αν αυτοί που αγοράζουν Ρόλεξ τα τελευταία 4 χρόνια το κάνουν επειδή πραγματικα τους αρέσει το ρολόι.
Ακόμα και το μαρκ που προσωπικά μου αρέσει έχει δίκο του στυλ που μπορει να μη τυγχάνει ευρειας αποδοχής όπως το εξπλορερ που αναφέρθηκε ακόμα κι εντός της κοινότητας .
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro